The Settlers: New Allies: először PC-n utána konzolokon [VIDEO]

A Ubisoft Blue Byte játéka megjelenési dátumot kapott, igaz, csak egy platformra.

 

A Ubisoft a weboldalán közölte, hogy PC-re mikor adja ki a The Settlers: New Allies-t, és hiába döntött úgy a francia kiadó, hogy visszatér a Steamre, ez a játék nem lesz még ott. A The Settlers: New Allies egy stratégiai játék, amely mélyreható felépítéssel és valós idejű stratégiai csatákkal rendelkezik. Teljesen, az alapjaitól véve lett újragondolva, grafikája komolyabb lett, animációi pedig részletesebbek. Válasszunk három frakció közül (Elari, a Maru és a Jorn), amik egyedi kinézettel, játékstílussal és háttértörténettel rendelkeznek.

Tapasztaljuk meg a The Settlers világában játszódó, történetvezérelt kampányt, vagy válasszuk a különleges Hardcore módot és annak további kihívásait. Online is játszhatunk akár nyolc másik játékossal a skirmisheket, de a mesterséges intelligencia ellen is harcolhatunk a hosszan tartó szórakozásért. Az egyjátékos kampány arról szól, hogy az elarik kénytelenek elmenekülni hazájukból, így új és ismeretlen területeken kell letelepedniük. Ezeknek az új telepeseknek számos kihívással kell szembenézniük útjuk során a kegyetlen banditák portyázásától kezdve az új kultúra felfedezéséig.

A Hardcore módban a játékosok új forgatókönyveket élhetnek át: a módosítók és feltételeik széles skálája még nagyobb kihívássá teszi a mesterséges intelligenciát. Az alkalmazkodóképesség kulcsfontosságú ebben az új módban, amely a legjobb játékosokat is próbára teszi függetlenül attól, hogy egyedül vagy barátokkal játszanak. A Skirmishben a megjelenéskor tizenkét pályán nyolc játékos játszhat szólóban a mesterséges intelligencia ellen, de a PvP sem lehetetlen.

A The Settlers: New Allies először PC-re fog megjelenni február 17-én. Steamen ne keressük. Helyette az Epic Games Store-on és a Ubisoft Store-on találhatjuk, és szinte garantált a Denuvo használata is. Később, még nem tudni, hogy mikor, de PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Amazon Lunára is meg fog jelenni. (És a Google Stadia is megkapta volna, de addigra már be fog krepálni – akkor bonthatunk egy pezsgőt is.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu