Csizmás, a kandúr visszahozhatja Shreket

MOZI HÍREK – Nem kizárt, hogy emberi elmével felfogható időn belül megérkezik a mozikba a Shrek ötödik része, amit régóta várnak a zöld ogre rajongói.

 

Pontosabban 2016 óta, mert ekkor jelentették be, hogy készül a Shrek 5., amit majd 2020-ban fognak bemutatni. Azóta történt egy s más, például tarolt a világjárvány, ezért nincsen azon semmi csodálkoznivaló, hogy a projektről azóta hivatalosan egy mukkot sem szólt senki.

Most azonban a ScreenRant éles fülű kritikusa felfedezett valamit a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című családi animációs film legújabb előzetesében. A rövid kedvcsinálóban felharsan az All Stars című dal, ami a Shrek-franchise motívuma. Joshua Fox szerint Csizmás, a kandúr újabb kalandjai kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy felvezessék a Shrek következő részét, hiszen a lánglelkű macska is a Shrek-univerzum teremtménye.

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságban a vitéz macskának komoly lételméleti problémával kell megküzdenie. Felsejlik előtte a halál rémképe, mert kilenc életéből nyolcat már elhasznált. Vissza kell szereznie életeit, különben lőttek neki.

(Puss in Boots: The Last Wish – hazai bemutató: 2022. december 8.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu