Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr: megjelent a Sororitas DLC – egyelőre csak egyetlen platformra [VIDEO]

A Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr végre játszható osztályként, egyedi mechanikával vezeti be a régóta várt „harcos nővéreket” – egyelőre csak PC Steamen.

 

A Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr kiadta legújabb DLC-jét, amely egy új osztályt hoz, amely a híres Adeptus Sororitas hátteréből származik. A Warhammer 40K rajongók már régóta remélték, hogy a „Sisters of Battle” játszhatóvá válik a Warhammer 40K: Inquisitorban, és az osztály új fegyverek és mechanikák gyűjteményét hozta el, hogy felrázza a játékmenetet.

A Neocore Games Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr az eredeti megjelenése óta elég nagy utat járt be, hiszen folyamatosan érkeznek a nagyobb frissítések és DLC tartalmak, amelyek számos módon javították és bővítették a játékot. A Diablo-szerű akció-RPG harcot és karakterfejlődést kínáló játék a játékosokat az Emberek Birodalma hírhedt inkvizítorainak véres csizmájába ülteti, akik hatalmas hatalommal bírnak, és akiknek hatalmas erőforrásokkal van megbízva, és akiknek az a feladatuk, hogy eretnek és idegen tevékenységek után nyomozzanak az egész Birodalomban. A Warhammer 40K: Inquisitor számos egyedi osztállyal, rengeteg különböző fegyverrel és egy meglepően mély karakterépítési rendszerrel rengeteg szabadságot kínál, amikor a játékosok a tartalomhoz nyúlnak.

A Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr’s Sororitas DLC tovább mélyítette a játékmenetet egy teljesen új osztálynak köszönhetően, amely saját, egyedi mechanikával, erőforrásokkal és fegyverekkel rendelkezik. Hibrid osztályként a Sister of Battle a kereszteslovag és az orgyilkos között foglal helyet. Bár nem annyira tank jellegű kaszt, mint a kereszteslovag, és nem is olyan fürge, mint az orgyilkos, a Sister of Battle a felszerelt páncéloktól függően három különböző alosztályba sorolható. Képességei az Acts of Faith, amelyek passzív bónuszokkal rendelkeznek felszerelés közben, az egyes képességek aktív hatásai mellett, és a „megtestesült szentté” átalakulása erőteljes képességekhez ad még hozzáférést.

A Sister of Battle egyedi Banner kütyüje lehetővé teszi számára, hogy statikus zászlókat helyezzen el a földön, amelyek a közelében állóknak passzív előnyöket, aktiváláskor pedig azonnali hatásokat biztosítanak. Számos új fegyver és fegyverkombináció, mint például a Hand Flamer és a Rod of Faith, a Bolt Pistol és a Chainsword, valamint a Plasma Pistol és a Blessed Blade, hangsúlyozza hibrid természetét, mivel közelharci és távolsági képességeket egyaránt biztosít. A Nővérnek rengeteg halálos módszer áll rendelkezésére, miközben a Warhammer 40K Imperiumért harcol. A DLC egy frissítéssel is érkezett, amely számos hibát javít, és felkészíti a játékot a következő kör szezonális tartalmára.

A Warhammer 40K rajongóknak van miért izgatottnak lenniük a Sororitas DLC-nek köszönhetően, amely a november 30-án megjelenő Warhammer 40K: Darktide megjelenését kíséri. Emellett a rajongók a Warhammer 40K: Rogue Trader PC-re való megjelenésére is számíthatnak valamikor 2023-ban.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu