Jon Favreau izgalmas részleteket osztott meg a Mandalorian 3. évadáról

MOZI HÍREK – Jon Favreau a brazíliai CCXP-n elmondta a rajongóknak, hogy a Mandalorian új évad „sokkal nagyobb léptékű” lesz.

 

A Mandalorian 2023. március 1-jén tér vissza, és Jon Favreau showrunner megosztott néhány izgalmas részletet arról, hogy mire számíthatunk. Favreau és Dave Filoni a brazíliai CCXP eseményen videokapcsolaton keresztül jelent meg, hogy megkínálják, mi várható a sorozat harmadik évadában.

Kezdetnek Favreau „sokkal nagyobb léptékű” sorozatot ígért. Arra is utalt, hogy az évadban többet fog megtudni a címszereplőről, amiről a rajongók már a sorozat első adása óta találgatnak.

„Azt mondom, hogy a hatókör egyre nagyobb lesz, igazán klassz űrcsatáink lesznek, sok mandaloriánusunk lesz, ott lesz a Mandalore bolygó, amiről már régóta beszélünk”.

Egy másik dolog, amire Favreau utalt, az a korábbi évadok szereplőinek visszatérési lehetősége. Ez izgalmas kilátás, hiszen a korábbi évadok lenyűgöző karakterekkel töltötték meg az univerzumot, és néhány potenciális crossover elképesztő lenne. Voltak már cameók a Star Wars olyan ismert karaktereitől, mint a Klónok háborúja Ahsoka Tano, valamint Boba Fett, Bo-Katan Kryze és még sokan mások is feltűntek. Tehát ha ezek a karakterek összejönnek egy nagy pillanatra a 3. évadban, az egy igazán különleges alkalom lehet a Star Wars-rajongók számára világszerte.

„Láthatjuk a mandalori kultúrát, és sok csodálatos színész, akit az előző évadokban láthattatok, visszatér, és mindannyiukat együtt láthatjátok majd a sorozatban. Ez egy nagyon ambiciózus évad, sok rendezőnk visszatért, nagyon tapasztalt csapatunk van, akik már régóta együtt dolgoznak, és azt hiszem, sokan fogják élvezni, amit tartogatunk”.”

 

Jon Favreau „még több meglepetést” ígér a Mandalorian 3. évadára

 

Jon Favreau azt is elárulta, hogy több meglepetés is jelentős szerepet fog játszani a cselekményben. Grogu az első évad első epizódjának végén és Luke Skywalker a 2. évad végén két példa a jól őrzött titokra. Hozzátette, hogy „nem minden lesz nagy meglepetés, de minden héten történjen valami váratlan, és ez a sorozatos tévésorozat lényege, ahol egy filmhez képest mindenki lát egy fejezetet, mindenki beszél róla és találgatja, mi történik ezután. Remélhetőleg minden hét olyan lesz, mintha karácsonyi ajándékot nyitnánk ki, új meglepetésekkel.”

Úgy hangzik, hogy a rajongók még lenyűgözőbb effektekre és látványvilágra számíthatnak a Mandalorian 3. évadában, valamint egy még terjedelmesebb történetre. És Favreau eddigi eredményei alapján nincs okunk nem bízni abban, hogy nem fogja betartani az ígéreteit. A The Mandalorian 3. évadának premierje 2023. március 1-jén lesz a Disney+-on.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu