Már kitűzte a Ubisoft az Assassin’s Creed: Mirage megjelenési dátumát?

Miközben a két éve a kurrens-gen konzolokra nyitócímként megjelent Assassin’s Creed: Valhalla napokon belül megkapja utolsó frissítését (amiről írtunk már), a következő játékra koncentrál a francia kiadó.

 

Több pletyka után szeptemberben, a Ubisoft Forwardon jelentették be az Assassin’s Creed: Mirage-ot, amiről Tom Henderson a weboldalán, az Insider Gamingen írt. Állítólag sokkal korábbra tették eleinte a megjelenést, ami 2023 elején lehetett volna, de kétszer is el lett halasztva, és jelenleg augusztusra tervezik a megjelenését. Itt meg kell említeni az Assassin’s Creed: Redet is, ami egy RPG lesz a feudális Japánban: ennek fejlesztése során több probléma is felmerült, így a 2024-re kitűzött megjelenés áteshet 2025-re, miközben az Assassin’s Creed: Hexe előfejlesztési munkálatai jól haladnak, és itt továbbra is 2026-ot tekintik Yves Guillemoték megjelenési időszaknak.

A francia kiadó szerint az Assassin’s Creed: Mirage egy kidolgozott, narratíván alapuló akció-kalandjáték lesz, amely egy dacos fiatalember átalakulását követi, és a sztori végére egy kifinomult, ellentmondásos sorsú Assassin-mester lesz belőle. A karakterek között lesznek gyerekkori barátok, bölcs mentorok, politikai vezetők és mások is. Ők mind befolyással lesznek Basim sorsára, de érdemes emlékezni arra, hogy néhányuk több lehet mint aminek magát mutatja. A játékban a franchise történetének legsokoldalúbb és legötletesebb Assassinje lehetünk. A városban módunk adódik a zökkenőmentes parkourra is. Az Assassinok „irodájában” szerződéseket és fejlesztéseket szerezhetünk, aztán leet nyomokat keresni, hogy lopakodva kiiktassuk a célpontokat a minden eddiginél zsigeribb mozdulatokkal.

Fedezzünk fel egy sűrű és élénk várost, amelynek lakói minden mozdulatunkra reagálni fognak. A városnak négy körzete lesz az ipari Karkh-tól a Kerek Város (Round City) buja kertjeiig. Meglepő eseményekből nem lesz hiány a városban. Megismerhetjük a Bagdad aranykorát alakító történelmi személyiségeket is. Ezek mellé a franchise-ot tizenöt éve meghatározó funkciók és játékmenet párosul. Kiutazhatunk Alamutba is, ami a Creed alapjait lerakó Assassinok legendás otthona. Ezzel tiszteleg a franchise a kezdetek irányába.

Az Assassin’s Creed: Mirage hivatalosan 2023-ban, a pletyka szerint augusztusban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és a Ubisoftot ismerve Amazon Lunára is.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu