David Duchovny elárulta, miként tudná elképzelni az X-akták jövőjét!

MOZI HÍREK – David Duchovny nyitott arra, hogy az X-akták folytatást kapjon, de nem tudja elképzelni Mulder szólótörténetét Scully nélkül az oldalán.

 

 

Ne számítsunk arra, hogy Fox Mulder szólósorozatára egyhamar sor kerül. Még 1993-ban Chris Carter indította útjára az X-akták című sci-fi szériát. Ebben David Duchovny és Gillian Anderson játszották Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök szerepét. Miután a sorozat véget ért, Duchovny és Anderson újra összeállt a 2008-as Az X-akták: Hinni akarok című filmben, amely az 1998-ban bemutatott korábbi játékfilmadaptáció folytatása volt. A duó ismét összeállt egy két évados sorozatújraélesztés erejéig 2016-ban, majd 2018-ban a sorozat tizenegyedik évadával búcsúzott.

Az azóta eltelt években Duchovny nyitott maradt arra, hogy visszatérjen az X-akták világába, bár Andersont úgy tűnik, sokkal kevésbé lelkesíti a dolog, mivel úgy érzi, hogy már nagyjából mindent megtett Dana Scully szerepével, amit csak tudott.

Ez vezetett ahhoz az ötlethez, hogy esetleg újra felelevenítsék az X-aktákat egy új történet erejéig. Ebben Duchovny visszatér Mulder szerepében, de ezúttal nem kísérné el őt régi partnere. Az ötlet a ComicBook.com-nak adott új interjúban merült fel Duchovny előtt. Ám a színész nem igazán pártolja azt. Úgy érzi, hogy nem lenne igazi X-akták történet, ha nem csatlakozna hozzá Carter és Anderson is. Ennek ellenére továbbra is reméli, hogy a franchise tovább él, még Mulder és Scully nélkül is.

„Nem tudom. Soha nem gondoltam erre igazán. Számomra mindig is az volt, hogy nincs sorozat, ha nincs Chris és Gillian, szóval nem tudom. Ismétlem, nem akarok ezen gondolkodni, mert ez nem olyasmi, amire feltétlenül szükségem van az életemben, hogy ilyesmire menjek. Azt hiszem, ezen a ponton, úgy értem, lehet, hogy lesz még egy másik ismétlése a shownak, egyikünk nélkül. Nem vagyok benne biztos. Vagy lehet, hogy lesz egy rajzfilm. Sokféleképpen lehet csinálni. De személy szerint számomra az X-akták, amiben részt veszek, Chris Carterből, belőlem és Gillianből áll, úgyhogy nem töltöttem még időt azzal, hogy egy másik változaton gondolkodjak, és nem is tudom, hogy fogok-e.”

 

Valóban vége az X-aktáknak?

 

Anderson még 2018-ban mondta, hogy befejezte a franchise-t, és megerősítette, hogy a 11. évadot tekinti az X-akták utolsó évadának. Carter később elmondta, hogy remélte, hogy folytatja. Ám Duchovnyhoz hasonlóan ő is egyetértett azzal, hogy Dana Scully nélkül nem lenne helyes. De még nincs minden remény veszve. Anderson az év elején azt mondta, hogy talán mégis visszatérhet. Ám ehhez egy teljesen új írói csapatra lenne szükség.

Az idő majd eldönti, de valószínűleg a legjobb, ha nem fogadunk arra, hogy Anderson valaha is visszatér Dana Scully szerepébe.

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu