Fortnite Chapter 4: Geralt mellett egy másik nagy vendégszereplő érkezik [VIDEO]

Ríviai Geralt nem csak a Lost Arkban fog a nyugaton jövőre felbukkanni (erről tegnap esett szó), hanem az Epic Games ma is töretlenül népszerű battle royale játékában is.

 

Újabb masszív frissítést kapott a Fortnite, amit az Epic Games negyedik fejezetnek (Chapter 4) nevezett el. Ezzel a játék részévé váltak az augmentált képességek (Augmented Abilities), jött egy új sziget is, illetve Doom Slayer is felütötte a fejét a battle royale-ban. Nem írtuk el: a DOOM 2016-os rebootjának, illetve annak folytatásának, a DOOM Eternalnak a főszereplője is csatlakozott a Fortnite-hoz. Az új szigeten több tucatnyi új helyszín van, közdük a The Citadel, egy hatalmas kastély, de például a Brutal Bastion is várja a játékosokat a havas hegyeken.

Akik megvásárolták a játék új battle passát, már játszhatnak is Doom Slayerként, így az id Software új, néma, de könyörtelenül brutális gyilkológépének gúnyáját is magunkra ölthetjük. Ríviai Geralt a The Witcherből még nincs a játékban: az ő skinje a szezon során később fog felbukkanni a Fortnite-ban. Az augmentált képességek a játékmenetet megváltoztatják: a meccsek során bizonyos időközönként két random augmentációt kapnak. Például bizonyos fegyverek gyorsabban újratölthetőek lesznek, és minél tovább marad valaki talpon, annál több ilyen plusz perket, képességet gyűjthet.

Ahogy korábban a Tim Sweeney vezette cég megígérte, a Fortnite már több, az Unreal Engine 5-ben felbukkant technológiát is alkalmaz a negyedik fejezet elindításával. A Nanite, a Lumen, a Virtual Shadow Maps, továbbá a Temporal Super Resolution is a battle royale része lett az UE 5.1 jóvoltából. Jött több új fegyver is, így például az Ex-Caliber Rifle is megtalálható. Ez egy erőteljes, félautomata fegyver, ami pengét lő ki az ellenfeleinkre, és ez pár pillanattal később fel is robban az Epic közleménye szerint.

Egy videó is érkezett a Fortnite új frissítéséből. A játék szebb lett, és az Epic Games megmutatja, hogy az Unreal Engine 5 ütős engine lesz (nem véletlenül váltott rá a saját REDengine-jéről a CD Projekt RED is!).

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu