Star Wars Jedi: Survivor: megjelenési dátum, rendszerigény, plusz tartalmak

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment nem várt a The Game Awardsig, hanem korábban közölték, hogy pontosan mikor érkezik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

 

Aztán mindent sztornózott, de a Steamen egy rövid ideig felbukkant a megjelenési dátum, a rendszerigények, illetve az is, hogy az előrendelők és a Deluxe Editiont megvásárlók mit kapnak a játékhoz. Kezdjük a rendszerigényekkel:

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64 (verziószám nem volt feltüntetve)
  • Processzor: 4 magos/8 szálása; Intel Core i7-7700 vagy AMD Ryzen 5 1400, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: 8 GB VRAM; Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX 580, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szélessávú internetkapcsolat (az EA DRM-je és a Denuvo miatt, de ezt nem említik)
  • Szabad tárhely: 130 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64 (verziószám nem volt feltüntetve)
  • Processzor: 4 magos/8 szálása; Intel Core i5-11600K vagy AMD Ryzen 5 5600X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: 8 GB VRAM; Nvidia GeForce RTX 2070 vagy AMD Radeon RX 6700 XT, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szélessávú internetkapcsolat
  • Szabad tárhely: 130 GB

 

130 GB egy egyjátékos játéknak? Hajmeresztő. És ebből mennyit visznek vajon el majd a jelenetek? Cal Kestis története folytatódik ebben a külső nézetes, galaxisokon átívelő akció-kalandjátékban, amelyet a Respawn Entertainment a Lucasfilm Gamesszel együttműködve fejlesztett. A narratívára épülő egyjátékos játék öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után veszi fel a fonalat, és Cal egyre kétségbeesettebb küzdelmét követi, miközben a galaxis egyre mélyebbre süllyed a sötétségbe. A Birodalom által a galaxis peremére szorított Cal új és ismerős fenyegetésekkel találja magát körülvéve. Az utolsó túlélő jedi lovagok egyikeként Cal arra kényszerül, hogy kiálljon a galaxis legsötétebb időszakában, de vajon meddig hajlandó elmenni, hogy megvédje magát, a legénységét és a Jedi Rend örökségét?

Cal már nem padawan, hanem önálló életet kezdett, és hatalmas Jedi lovaggá nőtte ki magát. A Jedi Rend emlékeit és elvárásait magával cipelve, a Birodalom elleni hadjárata csak még veszélyesebbé vált. A sötét idők közelednek, és mivel új és ismerős ellenségek veszik körül, Calnak el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni a hozzá legközelebb állók megmentéséért.

A filmszerű harci rendszer további Erő-képességekkel és új fénykardos harcstílusokkal tér vissza. Használjuk ezeket kreatívan, hogy stratégiailag előnyben lehessünk. Ehhez fel kell mérni erősségeinket és gyenge pontjainkat. Fedezzünk fel új bolygókat és ismerős helyszíneket egyaránt. Mindegyikük egyedi biomokkal, kihívásokkal és ellenségekkel rendelkezik. Tanuljunk meg új képességeket, szerezzünk jobb felszereléseket, mert ezek növelik a felfedezés, a harc és a barangolás lehetőségeit. A nagyobb felfedezésre váró területeken és a kitaposott ösvényen kívül is több felfedeznivaló vár a játékosokra: ha a horizonton túl kalandoznak, rejtett jutalmakat találnak.

Ha előrendeljük a Star Wars Jedi: Survivor alapkiadását, az Obi-Wan Kenobi ihlette Jedi Survival kozmetikus pakkot kapjuk (Hermit kozmetikus készlet, Hermit fénykard-szett, Combustion lézerpisztoly-készlet). A játék Deluxe Editionje ezeken túl a Han Solo és a Luke Skywalker ihlette (Star Wars: Egy új remény) kozmetikus tárgyakat kapjuk: Galactic Hero kozmetikus pakk (Scoundrel kozmetikus készlet, Rugged BD-1 skin, DL-44 lézerpisztoly-szett), illetve New Hero kozmetikus pakk (Rebel Hero kozmetikus készlet, BD-Astro skin BD-1-nek, Rebel Hero lézerkard-szett).

A Star Wars Jedi: Survivor március 16-án, tehát valóban a jelenlegi üzleti év során fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu