Jenna Ortega COVID-os volt, amikor a Wednesday táncjelenetét forgatták?!

MOZI HÍREK – Az MGM, a Wednesday mögött álló cég durva kritikákat kapott, miután Jenna Ortega elárulta, hogy Covid-19-e volt a „vírusos” táncjelenetének forgatása közben.

 

 

Nem meglepő, hogy Jenna Ortega színésznő rengeteg dicséretet kapott Tim Burton horrorvígjátéka-sorozata, a Wednesday főszerepében nyújtott nemrégiben alakításáért. Mégis, a kritikai elismerés ellenére a Buzzfeed News megjegyezte, hogy a Wednesday-t komoly kifogások érték, miután Ortega az NME-vel beszélgetve elárulta, hogy Covid-19-pozitív volt az új Tim Burton-sorozat híressé vált táncjelenetének forgatása közben.

A színész eredetileg a Wednesday Addams csodálatosan furcsa táncához használt gyilkos mozdulatairól csevegett. „Ezt én magam koreografáltam!” Jelentette ki büszkén.

„Nem vagyok táncos, és biztos vagyok benne, hogy ez nyilvánvaló. A dalt [a The Cramps 1981-es kislemezét, a ‘Goo Goo Muck’-ot] körülbelül egy héttel azelőtt kaptam meg, és csak húztam, amit tudtam…” Ezután meglepte az outletet azzal, hogy azt mondta: „Őrület, mert ez volt az első napom a COVID-dal, szóval szörnyű volt forgatni”.

Ortega azt is elárulta, milyen érzés volt a Covid-19. „Igen, felébredtem, és – furcsa, sosem vagyok beteg, és amikor igen, akkor sem túl rossz – fájt a testem. Úgy éreztem, mintha elütött volna egy autó, és mintha egy kis kobold elszabadult volna a torkomban, és a nyelőcsövem falát kapargatná. A felvételek között gyógyszert adtak nekem, mert vártuk a pozitív eredményt.”

 

Keményen kritizálják, hogy Jenna Ortega a COVID-19 betegséggel küzdve forgathatott

 

Az MGM (a sorozat mögött álló produkciós cég) e-mailben közölte az NME-vel, hogy „szigorú COVID protokollokat követtek, és amint a pozitív teszt megerősítést nyert, a produkció eltávolította Jennát a forgatásról”. A Buzzfeed beszámolója szerint ennek ellenére rengetegen nem voltak túlságosan elragadtatva a helyzettől. A Redditorok néhány reakcióját megosztva az egyik felhasználó így fogalmazott: „Ez a felelősök kudarca és tiszteletlenség mindazokkal szemben, akik a forgatáson vannak, akik magas kockázatúak, vagy olyanokkal élnek együtt, akik azok”.

Egy másik felhasználó így kommentálta: „Ez még csak nem is egy egyszemélyes felvétel,szó szerint egy egész táncklub jelenet volt, amiben rengeteg ember vett részt. Nem hibáztatom Jennát, mert időben értesítette őket, de szerintem nagy felelőtlenség volt a készítők részéről, hogy folytatták a forgatást, főleg, hogy tömeg volt benne.”

Míg egy harmadik azt írta: „Ez felelőtlen gyakorlat egy ekkora produkció esetében. Bárkit, aki csak távolról is tüneteket mutat, távol kellene tartani a forgatásról, amíg a teszt eredménye vissza nem tér.”

„Biztos vagyok benne, hogy az, hogy így pozitív volt a forgatáson, átterjedt a többi szereplőre, a stábtagokra, valamint a háttérszereplőkre is. Nagyon feldúlt lennék, ha én is benne lettem volna ebben a produkcióban!”

Forrás: Buzzfeed News, NME

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu