Henry Cavill Superman: még a The Flashből is kivágják!

MOZI HÍREK – A DC-nél továbbra is gyorsan pörögnek a változások. Úgy tűnik, a brit sztár, Henry Cavill Superman nyomait szinte sóval hintik fel, hiszen nemcsak hogy nemrég kirúgták a szerepből, de ráadásul a már leforgatott The Flash-ből is kivágják a sztárral készült jeleneteket.

 

Henry Cavill Superman szerepében többé nem lesz: a DC Extended Universe-től ez hirtelen jött. Széles körben elterjedt a hír, hogy James Gunn és Peter Safran a héten hivatalossá teszik a DC filmes és tévés univerzummal kapcsolatos elképzeléseiket. A The Hollywood Reporter elsőként betekintést nyerhetünk abba, hogy ezek a változások milyen változásokat vonnak majd maguk után – legalábbis Superman esetében.

Arról már beszámoltunk, hogy Superman visszatér Gunn új filmjében, amelynek főszerepét egy fiatalabb színész fogja játszani. De az újabb leleplezések között szerepel, hogy bár Cavill a Black Adamon túl is újra eljátszotta volna az Acélember szerepét, egyik projekt sem lát napvilágot. Ezek közé a vágások közé tartozik Cavill már leforgatott cameója a The Flashben – a 2023-ban megjelenő négy DC-film egyikében.

A The Hollywood Reporter hozzáteszi, hogy a vezetők találkoztak Cavillel, hogy megvitassák a terveket. A hírek szerint a színész számára új szerepet keresnek a DCEU-ban. Gunn és Safran állítólag Ben Affleckkel (aki Batmanként kiszállt) és Jason Momoa-val (aki Aquamanként kiszállhat) is beszélt, hogy megvizsgálják az új szerepek lehetőségeit, vagy hogy a jövőbeni projektekben a rendezői székbe üljenek.

Gunn és Safran DC-vel kapcsolatos elképzelésváltásának idővonala és teljes következményei még nem teljesen világosak, de Gunn a rajongókkal szemben jellemzően átlátható volt. A The Hollywood Reporter idézi Gunnt, aki elmondta, hogy „minden a Fekete Ádámmal kapcsolatban azelőtt történt, hogy én itt lettem volna”, ami azt illeti, hogy a DC Cavill Superman-kameóját feldobta a Fekete Ádámban – majd néhány hónapon belül elküldte őt.

Cavill a maga részéről a héten jelentette be, hogy a Prime Video számára készülő Warhammer 40K sorozat adaptációjának főszereplője és producere lesz.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu