A Mission: Impossible: Leszámolás új BTS-klipjében Tom Cruise a lehetetlenre vállalkozik [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tom Cruise az életét kockáztatja a mi szórakoztatásunkra ebben a kaszkadőrfelvételben a Mission: Impossible: Leszámolás első részéből.

 

 

A hollywoodi szupersztár, Tom Cruise ismét életét és testi épségét kockáztatja a filmes szórakoztatás kedvéért. A Twitteren keresztül jelent meg ez a hosszas betekintés a kulisszák mögé a Mission: Impossible: Leszámolás első részéről. A videó betekintést nyújt abba, hogy mi kell ahhoz, hogy Cruise-t kidobják a repülőgépekből, vagy lezuhanjon a hegytetőről. Mind olyan tevékenységek, amelyeket a színész a jelek szerint abszolút szeret csinálni. Lehetséges, hogy túlságosan is szereti őket.

A kulisszák mögé pillantva Tom Cruise és a Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész rendezője, Christopher McQuarrie mindent a helyére tesz, hogy végrehajtsa „a mozi történetének legnagyobb kaszkadőrmutatványát”.

A jelenet azzal kezdődik, hogy Cruise kiugrik egy helikopterből (némileg meglepő módon ejtőernyővel). Ezután nagy sebességgel egy motorral hajt le egy rámpáról, amely történetesen egy szikla szélén helyezkedik el. A motorkerékpárt a levegőben repülve engedi el, majd a mutatvány utolsó részében Cruise egy bázisugrásba esik.

A klipből kiderül, hogy Cruise különböző szakterületű, szakértő kaszkadőrökkel együttműködve egy nap alatt összesen hatszor hajtotta végre a mutatványt. Már a részletek elolvasása is biztos, hogy adrenalinlöketet ad.

Egyértelmű, hogy Tom Cruise és Christopher McQuarrie minden eddiginél tovább akarja feszegetni az akció határait Ethan Hunt legújabb kalandjában, a Mission: Impossible: Leszámolás – Első részben. Habár a történetről egyelőre nem sokat tudni, az biztos, hogy komoly mennyiségű akcióra és remek látványvilágra számíthatunk. Ethan Hunt és csapata újfent a bajok sűrűjében találja magát.

A Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész a tervek szerint 2023. július 14-én kerül mozikba az Egyesült Államokban, a Paramount Pictures forgalmazásában. A további folytatás, a (feltehetőleg) „Leszámolás – Második rész” a tervek szerint 2024. június 28-án érkezhet.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu