A PlayStation Plus Extra négy játékot is elveszít januárban, köztük egy Warhammer címet is!

A PlayStation Plus Extra előfizetők 2023 januárjában négy játékhoz veszítik el a hozzáférést, mivel a Sony minden hónapban frissíti a játékkatalógust.

 

A Sony 2023 januárjában négy játékot töröl a PS Plus Extra előfizetők számára elérhető katalógusból. A PlayStation Plus Extra és Prémium tagok minden hónapban új játékokhoz jutnak hozzá, és a felhasználók addig játszhatnak ezekkel a címekkel, amíg azok a gyűjtemény részét képezik. A szolgáltatásból való kilépés után azonban az előfizetők már nem játszhatnak ezekkel a játékokkal, hacsak meg nem vásárolják azokat.

A PS Plus Extra 2022 decemberében 17 játékkal bővítette a könyvtárat, januárban pedig egy újabb cím csatlakozik hozzá. Ezen a listán szerepel a Far Cry 5, a Judgment, a Yakuza 6: The Song of Life, a Középfölde: Shadow of War, Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition, Worms W.M.D. és még sok más. A WWE 2K22 január 3-án érkezik a PS Plus Extrához, de csak a játék PS4-es verziója lesz hozzáadva. A Sony most a 2023 januárjában a PS Plusból távozó játékok listáját is nyilvánosságra hozta.

Bound by Flame, Shiness: The Lightning Kingdom, The Council – The Complete Season és a Space Hulk: Tactics a PlayStation Store megfelelő oldalainak frissítései szerint elhagyják a PS Plus Extra rendszert. A rajongók láthatnak egy megerősítést arról, hogy ezek a játékok a PS Plus katalógus részei, de a közvetlenül alatta lévő sorban az áll, hogy az ajánlat csak 2023. január 17-ig érvényes. Az e négy játék iránt érdeklődő PS Plus-tagoknak tehát nagyjából egy hónapjuk van arra, hogy befejezzék a végigjátszást.

2023 januárjában lejáró PS Plus extra játékok

  • Bound by Flame
  • The Council – The Complete Season
  • Shiness: The Lightning Kingdom
  • Space Hulk: Tactics

A Sony gyakran frissíti a PlayStation Store-t ugyanezzel a figyelmeztetéssel, amikor egy játék elhagyja a PS Plus-t. Legutóbbi példaként az Assassin’s Creed Valhalla frissített áruházi oldala megerősítette, hogy a játék december 20-án távozik a PS Plus Extra szolgáltatásból. Ugyanez volt a helyzet akkor is, amikor a Soma 2022 októberében hagyta el a szolgáltatást.

Annak ellenére, hogy a négy játék elhagyja a PS Plus-t, a tagok hamarosan újakat próbálhatnak ki, mert a könyvtár december 20-án frissül. A PS Plus Extra decemberben bekerülő játékai meglehetősen hosszúak, a Yakuza: Like a Dragon körülbelül 45 órát igényel a játékosoknak, hogy befejezzék a történetet. A Pillars of Eternity 2: Deadfire – UItimate Edition a leghosszabb játék, amely az Extrához csatlakozik, és a felhasználóknak körülbelül 69 órára lesz szükségük csak a fő történet befejezéséhez.

Míg a PS Plus előfizetők már nem férnek hozzá ehhez a négy címhez, addig a havi ingyenes játékokat kiváltó felhasználók addig játszhatnak velük, amíg tagok maradnak. Az év utolsó listája is szolidnak tűnik, hiszen a Sony 2022 decemberében a PlayStation Plus előfizetőknek a Mass Effect Legendary Editiont, a Biomutant és a Divine Knockoutot kínálta fel ingyenesen.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu