Hivatalos: jön a New Game+ mód a God of War: Ragnarökhöz – elárulták, mikorra várható!

A Sony Santa Monica megerősítette, hogy a kritikusok által is elismert God of War: Ragnarök megkapja a korábban pletykált New Game+ módot.

 

 

A God of War: Ragnarök kap egy New Game+ módot, de a rajongóknak jövő évig kell várniuk, hogy kipróbálhassák. A játék a múlt hónapban jelent meg a kritikusok széles körű elismerése mellett – mi is szerettük. Az év egyik legjobban értékelt játékaként állt a dobogón, és a The Game Awards 2022-en hat díjat is hazavihetett.

A New Game+ már régóta hagyomány a God of War franchise-ban, de a 2018-as God of War játék a funkció nélkül jelent meg.

Nem sokkal a megjelenés után a Sony Santa Monica kiadott egy ingyenes frissítést a 2018-as God of War-játékhoz, amely kiegészítette a New Game+ funkcióval. Ezt figyelembe véve sok God of War-rajongó feltételezte, hogy a Ragnarok is megkapja valamikor a New Game+ módot, bár hivatalos megerősítést egészen mostanáig nem kaptak.

A Sony Santa Monica-i stúdiója megerősítette, hogy a God of War: Ragnarök 2023 tavaszán New Game+ módot kap. Sajnos további részletek arról, hogy ez mit tartalmaz majd, e cikk írásakor még nem állnak rendelkezésre. Legalábbis azt el lehet képzelni, hogy lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy ugyanazon a nehézségen, a felszerelésükkel és fejlesztéseikkel érintetlenül menjenek végig újra. Ugyanakkor jó lenne, ha a játékosok a nehézségi fokozatot is feljebb tekerhetnék.

A God of War: Ragnarökben többféle nehézségi fokozat közül választhatnak a játékosok, beleértve az ultra-kihívást jelentő Give Me God of War módot is.

Ha a New Game+ lehetővé teszi a játékosok számára a nehézségi beállítások megváltoztatását, akkor több játékosnak kellene a legnehezebb nehézségi fokozaton is végigcsinálnia. Vannak olyan játékok, amelyek nem engedik meg a játékosoknak, hogy ezt a funkciót különböző nehézségeken játsszák. Ám a God of War: Ragnarök jelenleg lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármikor változtassanak a nehézségeken. Így nehéz elképzelni, hogy ilyen korlátozás lesz érvényben ebben a konkrét játékban.

A God of War: Ragnarök új játékmódjával kapcsolatban további információk jövőre érkeznek. Sok rajongó valószínűleg már annak a tudatával is elégedett, hogy a funkció biztosan úton van. Ha másért nem is, de ez tökéletes ürügyet ad nekik arra, hogy újra átéljék a játék epikus történetét.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu