Wednesday: Gwendoline Christie „elpirult” az első találkozása során Tim Burtonnel

MOZI HÍREK – Gwendoline Christie, aki Weems igazgatót alakítja a Wednesday-ben, szinte szóhoz sem jutott, amikor először beszélt Tim Burtonnel a szerepről.

 

A Trónok harca sztárja, Gwendoline Christie elárulta, hogy elég erős érzései voltak, amikor először találkozott Tim Burton executive producerrel és rendezővel a Netflix új sikersorozatának főszerepéről a Wednesday-ben. A sorozat már most is olyannyira kedvelt, hogy Christie a sokak egyikeként úgy tűnik, nélkülözhetetlen része a szereplőgárdának. De kezdetben nem feltétlenül volt ennyire magabiztos.

Egy nemrég adott interjúban Christie beszélt az Addams Family spinoff sorozatban játszott karakteréről és a sorozatban szerzett tapasztalatairól. Kiderült, hogy nem csak kielégítő kreatív szabadságot kapott Larissa Weems igazgatónő eljátszásával, de szinte szóhoz sem jutott, amikor Burton először beszélt vele arról, hogy csatlakozik a Netflix sorozatának szereplőgárdájához. Mivel rajongója volt a munkásságának, váratlanul érte, amikor megtudta, hogy az érzés kölcsönös.

A WWD-nek nyilatkozva Christie elárulta, mennyire megdöbbentette, amikor először tudta meg, hogy Burton az új Addams Family-projektben való szerepvállalásra pályázik. A dolog egy sms-sel kezdődött, és a dolgok onnan eszkalálódtak. „Tim Burton szeretne beszélni veled a legújabb projektjéről. Ez az Addams Family” – idézte fel a kezdeti sms-t. „És valóban, megálltam és elhallgattam. Egészen biztos vagyok benne, hogy ledöbbentem. Aztán valami rejtélyes erő hatására újra összeálltam valamivé, ami legalább részben hasonlított egy emberi lényre, és csak el kellett tennem a telefont, és folytatni kellett. Egy darabig nem is mondtam semmit, mert egyszerűen fel kellett dolgoznom.”

Ez az érzés még intenzívebbé vált, amikor végül először telefonált Burtonnal, és kiderült, hogy a Batman 1989 rendezője ugyanolyan nagy rajongója volt, mint ő neki. Ez a találkozó során vicces kölcsönös szégyenlősséget eredményezett. „A végén [a hívás] nagyon vörös volt az arcom, és azt mondtam: ‘Sajnálom, annyira zavarban vagyok és el vagyok ájulva. ‘Istenem, legszívesebben elbújnék az asztal alá'” – tette hozzá Christie.

Úgy tűnik, miután a Game of Thronesban egy ádáz kardforgatót játszott, a Wednesday kellemes változatosság volt Christie számára, és a sorozat sikere csodálatos meglepetés volt. „Egyszerűen felfoghatatlan” – áradozott a Wednesday és a karaktere iránti pozitív fogadtatásról. „Szerintem az a legszebb benne, hogy úgy tűnik, nagyon sok embert boldoggá tett. Olyan sokféle korosztály nézi, és különböző emberek nézik együtt. És ez egy gyönyörű dolog. Teljesen váratlanul ért a reakciók ilyen nagyságrendje, és én csak hálával vagyok tele minden résztvevőnek, aki ilyen keményen dolgozik, és mindenkinek, aki nézi és élvezi. Tényleg így érzem. Ez nagyon különleges.”

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu