A Death Stranding rövidesen ingyenes az egyik nagyobb online áruházban, karácsonyra!

A játékosok e sorok írásakor hamarosan tökéletes áron, ingyenesen vehetik kézbe a kritikusok által elismert Death Stranding játékot.

 

A Death Stranding hamarosan ingyenessé válik az Epic Games Store-ban karácsonykor, legalábbis a hírek szerint. A hír egy sor kiszivárgott képből származik, amelyek nemrég bukkantak fel a Redditen és a Reseterán, mielőtt más közösségi médiaplatformokon, különösen a Twitteren is körbejártak volna. Az Epic egyelőre még „rejtélyes játékként” tartja nyilván a karácsonyi megjelenést.

A szóban forgó játékot a legendás tervező, Hideo Kojima „műfaji kihívást jelentő élményként” írják le. „Sam Bridges szerepében az a feladatod, hogy reményt adj az emberiségnek, összekötve a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit” – magyarázza a hivatalos leírás. „Képes vagy újraegyesíteni a széttört világot, lépésről lépésre?”

A Death Stranding még 2019. november 8-án jelent meg PS4-re. A játék később, 2020. július 14-én PC-re is megkapta a megjelenést. Más szóval, a Death Strandingnak ez a bizonyos változata a Bastille-napon jelent meg, ami valószínűleg egyszerű véletlen egybeesés, de ha Kojimáról van szó, sosem lehet igazán tudni. A fogadtatás vegyes, de többnyire pozitív volt mindkét esetben.

Ez csak a legújabb a nagy kiadványok hosszú sorában, amelyeket az Epic ingyen osztogatott. Az XCOM 2-t például még áprilisban adták ajándékba. „A Föld megváltozott, és most idegenek uralma alatt áll” – kezdődik a hivatalos leírás. „Lehetetlen esélyekkel szembenézve újra kell építened az XCOM-ot, és globális ellenállást kell gyújtanod, hogy visszaszerezd a világunkat és megmentsd az emberiséget.”

A Metro Last Light Redux a következő 24 órában ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban. A Death Stranding a következő ingyenes játék karácsony napján.

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu