Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED képe állítólag kiszivárgott az interneten

Egy friss kiszivárgás arra utal, hogy a Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED kép érkezhet a játék megjelenésével.

 

Kiszivárgott a Legend of Zelda: Tears of the Kingdom témájú Switch OLED képe, ami az egész Zelda-közösséget megrázta. Azok után, hogy a Breath of the Wild mekkora hatást váltott ki a játékvilágban, a régóta várt folytatás most közelebb van, mint valaha. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 2023. május 12-én jelenik meg, és mindenki próbálja visszafogni az izgalmát.

Biztosan érdekes lesz látni, hogy a Nintendo hogyan húzza ki a folytatást egy olyan úttörő játékhoz, mint a Breath of the Wild. Úgy tűnik, hogy a játék grafikája és motorja hasonló lesz az elődjéhez, de azt nem tudni, hogy a folytatásban hogyan kezelik majd a mechanikai változásokat; talán teljesen megújulnak, vagy egyszerűen csak változatlanok maradnak.

A Zelda-rajongók már elkészítették saját, Tears of the Kingdom ihlette Joy-Conjaikat, hogy felkészüljenek a Zelda-sorozat új belépőjére, de úgy tűnik, hogy talán mégsem lesz rájuk szükségük. A közelmúltban kiszivárgott információk szerint a várva várt játék megjelenése alkalmából egy Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED készülhet.

Függetlenül attól, hogy ez egy magával ragadó hardver, a Nintendo semmit sem erősített meg, és ez egyelőre csak egy pletyka, így érdemes csínján bánni vele. A Switch konzol teljesen fekete, de úgy tűnik, hogy kör alakú matricák vannak rajta, amelyek a rúnákhoz kapcsolódhatnak a lore-ban. A dokkoló fehér, ugyanezekkel a matricákkal, de aranyszínűre festve. A bal oldalán szintén sheikah nyelvű írásjelek vannak. A Joy-Conok fehér és arany színűek; a bal Joy-Con zöld, a jobb Joy-Con pedig fehér matricákkal van ellátva – mindkettőhöz fehér és arany csuklópánt tartozik, amelyeket bármikor fel lehet csatolni.

Bár a játék megjelenési dátuma egyre közelebb van, még mindig nagyon keveset tudni a Tears of the Kingdomról. A Tears of the Kingdomról a közelmúltban kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, hogy bármelyik pillanatban a Nintendo arra kényszerülhet, hogy további részleteket áruljon el. A rajongók szkeptikusak a termék hitelességét illetően, de ha ez a Switch OLED hamisítványnak bizonyul, akkor kétségtelenül hamarosan lelepleződik. A Zelda teoretikusok biztosan nagy napot fognak élni, ha mindent elemeznek majd róla, különösen a gyönyörűen megtervezett szimbólumokat és karaktereket rajta.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 2023. május 12-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu