Nicole Kidman lesz a „Lioness” című CIA-s sorozat főszereplője

MOZI HÍREK – Nicole Kidman csatlakozik a Lioness-stábhoz, amelyben Zoe Saldana és Laysla De Oliveira is szerepelnek.

 

Az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman lesz a főszereplője Taylor Sheridan új CIA-s tévésorozatának, a Lioness-nek, amelyben Laysla De Oliveira és Zoe Saldana is szerepel. A sorozat címe Lioness, és egy valós CIA-egységen alapul.

De Oliveira Cruz Manuelost alakítja, aki egy „durva” fiatal tengerészgyalogos, aki csatlakozik a CIA Lioness Engagement Teamjéhez, hogy leszámoljon egy terrorista csoporttal. Saldana alakítja az állomásfőnököt, Joe-t, Kidman pedig Kaitlyn Meade-et, a CIA egyik vezető felettesét.

„Neki zsonglőrködnie kell a magas rangú hírszerző közösségben dolgozó nő, a feleség, aki vágyik a figyelemre, amit ő maga sem tud megadni, és a mentora valakinek, aki gyanúsan közel jár ahhoz a rögös úthoz, amelyen ő is találta magát” – olvasható a sorozat leírásában, amelyet a The Hollywood Reporter osztott meg.

Kidman egyben executive producere is a Lioness című sorozatnak, amely a Paramount+ számára készül. Pályafutása során öt Oscar-jelölést szerzett, egyet Az órákért nyert.

Sheridan olyan filmek írójaként és rendezőjeként ismert, mint a Sicario, a Hell or High Water, a Wind River és az Akik holtan akarnak engem. A Yellowstone és annak 1883 és 1923 című mellékszálait is ő alkotta és írta. Emellett Sheridan a társalkotója Jeremy Renner Kingstown polgármestere című drámájának.

Színészként is tevékenykedik, leginkább a Sons of Anarchy című sorozatban szerepelt David Hale-ként.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu