Mostantól Bella Ramsey arcát is használhatjuk a The Last of Us 2-ben?! [VIDEO]

A The Last of Us 2 Bella Ramsey modja meglepően meggyőzőre sikeredett.

 

 

A The Last of Us tévésorozat már a küszöbön áll. Habár fontos szempont volt, hogy nagyon hasonlítson az eredeti videójátékra, van néhány különbség, különösen a szereposztás tekintetében. Joelt és Ellie-t, a történet főszereplőit az HBO Max sorozatában Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítja, míg a játékban Troy Baker és Ashley Johnson töltötte be ezeket a szerepeket.

De mi lenne, ha felcserélődne a szereposztás? A Speclizer által készített mod-videó a gondolatot járja körül, bemutatva, hogyan nézne ki Bella Ramsey, ha a The Last of Us 2-ben szerepelne. Közzétettek tehát néhány képernyőfotót, sőt, egy hangulatos videót is, amelyet a cikk végén találsz.

Hogyan történhetett meg mindez? Nos, kiderült, hogy a Sony videójátékai egy saját fejlesztésű „face-rigging” rendszert használnak. Vontadeh, polgári nevén Alejandro Bielsa, aki a Bella modellt készítette, úgy tűnik, elég jól ismeri ezt a rendszert. Ugyanis Kratos és Atreus arcát is sikerült átültetnie a God of Warból a The Last of Us 2. részébe.

Az évek során az arcmodellek elkészítése sokkal összetettebbé vált. A játékok immár képesek az őket alakító színészek összetett érzelmeit is megragadni.

A Motion Capture technológia az olyan játékoknak köszönhetően, mint a The Last of Us és a God of War, egyre elterjedtebbé válik az iparágban is.

És miközben ez egy ugrásszerű előrelépés az iparág egésze számára, lehetővé teszi az olyan látványos (és vicces), a közösség által készített modok felbukkanását is, mint ez utóbbi.

A The Last of Us tévésorozat premierje idén január 15-én lesz az HBO Maxon.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu