Adam Driver esélyes lehet a Fantasztikus Négyes egyik főszerepére?!

MOZI HÍREK – Előfordulhat, hogy Adam Driver lesz a következő élőszereplős feldolgozásban Mister Fantastic.

 

 

Egyre nagyobb teret nyer az a pletyka, miszerint Adam Driver – akit legutóbb a Fehér zajban láthattunk, kritikánk itt olvasható – játszhat a közelgő Fantasztikus Négyes-filmben. Friss hírek szerint ő az egyik befutó Reed Richards szerepére. Jelen állás szerint úgy tudjuk, hogy a Marvel Studios 2024-re tervezi a Fantasztikus Négyes rebootját. A stábot még nem jelentették be a projekthez. Így aztán továbbra sem világos, hogy kik fogják játszani a címadó négyest alkotó szuperhősöket.

A pletykafészkekben már több név is felbukkant a Fantasztikus Négyes karaktereinek szerepére, és tavaly ősszel felröppent a hír, hogy Driver is szóba került az új Mister Fantastic szerepére.

Ezek a pletykák most újra felerősödtek. Az új hírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy megkapja a szerepet. A The Direct új jelentése szerint Driver „a Marvel Studios első számú jelöltje az új Reed Richards szerepére”. Ezt követi a Beyond the Trailer’s Grace Randolph külön állítása, miszerint Driver „az egyik befutó egy bizonyos feszített szerepre”.

Természetesen, mivel egyiket sem erősítették meg hivatalosan, a legjobb, ha egyelőre pletykaként kezeljük ezeket a híreket. Az utóbbi időben rengeteg pletyka látott napvilágot a film szereposztásával kapcsolatban. Lehet, hogy már nem járunk túl messze a hivatalos bejelentéstől. Az elmúlt hónapokban arról szóltak a hírek, hogy az Elvis sztárja, Austin Butler az Emberi Fáklya szerepéért kampányol, míg a Nem sztárja, Brandon Perea szintén erre a szerepre pályázik.

Az Andorral nagyot futó Diego Lunát is pletykálták Reed Richards szerepére, amire a színész a múlt hónapban válaszolt, hogy mérlegeli a lehetőséget.

„Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi mindent látok most odakint” – mondta Luna Kristian Harloff YouTube-csatornáján, utalva arra, hogy a pletykák ellenére valószínűleg túl elfoglalt lenne ahhoz, hogy elvállalja ezt a szerepet. „Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy a következő két évben elfoglalt vagyok. Két év múlva majd meglátjuk, hogy amit én akarok csinálni, az egyáltalán film lesz-e”.

Forrás: The Direct

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu