Tom Cruise valójában egyáltalán nem is akarta leforgatni az új Top Gun-filmet?!

MOZI HÍREK – Tom Cruise „tényleg nem akart még egy Top Gun-filmet csinálni, és [Tony Scott rendező öngyilkossága] még kevésbé tette ezt valószínűvé” – nyilatkozta a rendező.

 

 

Tom Cruise „igazán nem akart” egy újabb Top Gun-t készíteni, mondta Joseph Kosinski rendező egy új interjúban. Ám végül vonzotta a visszatérés, miután elolvasta a Top Gun: Maverick forgatókönyvét. Cruise és társai számára minden elég jól alakult, hiszen a Maverick világszerte 1,5 milliárd dollárt hozott. Cruise maga állítólag 100 millió dollárt keresett a film sikerén.

A Deadline-nak nyilatkozva Kosinski elmondta, hogy az 1986-os eredeti Top Gun rendezőjének, Tony Scottnak a halála is szerepet játszott abban, hogy Cruise vonakodott visszatérni.

„Tom tényleg nem akart újabb Top Gun-t készíteni, és [a rendező Tony Scott öngyilkossága] még kevésbé tette ezt valószínűvé. Biztos vagyok benne, hogy számára ez is egy ok, amiért nem gondolkodott a visszatérésen” – mondta Kosinski. „De felvetettem az ötletet, hogy ez a történet egy megbékélés lenne közte és Rooster között, egy olyan küldetés során, amely Roostert egy nagyon veszélyes helyzetbe sodorja, és hogy végül együtt kerülnének az ellenséges vonalakon túlra, ahol fel kell oldaniuk a nézeteltéréseiket, és együtt kell dolgozniuk, hogy hazajussanak.”

Kosinski szerint Cruise úgy vélte, egymillió az egyhez az esélye annak, hogy egy új Top Gun sikeres legyen, mintegy 36 évvel az eredeti film megjelenése után.

„Folyton azt hajtogatta: >>Joe, lövedéket kell eltalálnunk lövedékkel.<< És ez volt az ő álláspontja ezzel a filmmel kapcsolatban. Minden nap ezt hallottam a fejemben, miközben a filmet forgattuk. Azt hiszem, mindenki, aki ezen a filmen dolgozott, úgy érezte, hogy a léc nagyon magasan van, mert mindannyian rajongói voltunk az eredetinek” – mondta Kosinski.

A Maverick a 2022-es év első számú globális filmje volt, amíg az Avatar: A víz útja le nem szorította a trónról.

Ami Cruise-t illeti, számos közelgő projektje van folyamatban. Köztük a Mission: Impossible: Leszámolás 1. és 2. része. Továbbá egy film a NASA-val és a SpaceX-szel, amelyet az űrben forgatnak majd.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu