M3GAN jött, látott, győzött, ezért megint jön

MOZI HÍREK – A nézők és a kritikusok egyformán imádják az M3GAN című horrorfilmet, ezért alig két héttel a bemutatása után már tudni lehet, hogy lesz folytatása.

 

Ez így szokott lenni, ha egy produkció sikere messze túlszárnyalja a várakozásokat, a mesterséges intelligenciával megáldott gyilkos babáról szóló történetről azonban már a forgatáson azt mondták a stáb tagjai, hogy folytatásért kiált, annyi potenciál van benne. Allison Williams, a film egyik főszereplője és executive producere számolt be erről a Varietynek, hozzátéve, hogy alighanem látnok veszett el benne. A 2017-es Tűnj el! egyik főszereplőjeként is megmondta már a forgatáson, hogy számára Oscar-gyanús ez a produkció, és tényleg: a társadalomkritikus horror meg is kapta az aranyszobrot a legjobb forgatókönyvért, miközben másik három Oscarra is jelölve volt.

Ha már a megérzéseknél tartunk, Akela Coopernek, a M3GAN egyik forgatókönyvírójának is jött egy látomása. Még csak a film alapötlete volt meg, de Akelának autóvezetés közben bevillant, hogy a gyilkos babát Megannak kell hívni (a végleges név egy kibernetikai elnevezésből, a Model 3 Generative Androidból gyártott betűszó). „Hirtelen tudtam, hogy csak Megan lehet, mert ez fejezi ki a gyilkos baba személyiségét – mondta Cooper a Gawkernek. – Semmiképpen nem lehet például Karen, mert ő nem olyan.”

(M3GAN – már a hazai mozikban!)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu