Starfield: tovább csúszhat a megjelenés dátuma?!

A legfrissebb pletykák szerint a Bethesda készülő nyílt világú sci-fi RPG-je, a Starfield megjelenési dátumát eltolhatják.

 

 

A Bethesda közelgő nyílt világú sci-fi RPG-jéről, a Starfield a legfrissebb hivatalos információk szerint 2023 első félévében érkezik. Ám friss pletykák szerint a megjelenési dátum valójában ismét eltolódik. A Bethesda még a 2018-as E3-on jelentette be először a Starfieldet, így a rajongók már elég régóta várnak arra, hogy maguk is kézbe vehessék a játékot.

Az első Starfield megjelenési dátum, amit a Bethesda bejelentett, 2022. november 11-re tette a játék megjelenését.

Mivel a Bethesda jó előre bejelentette ezt a bizonyos megjelenési dátumot, sokan feltételezték, hogy a vállalat képes lesz tartani a határidőket. Sajnos a játékot váró rajongók számára nehéz döntés született. A Starfield 2023-ra csúszott. A játéknak e cikk írásakor még mindig nincs hivatalos megjelenési dátuma, de állítólag 2023 első felében fog megjelenni.

A bennfentes MrMattyPlays azonban azt állította, hogy a Starfield megjelenési dátuma eltolódhat. A Defining Duke podcast legutóbbi epizódjában MrMattyPlays azt állította, hogy „lehetséges”, hogy a Starfield 2023 első felében nem érkezik meg. Szerencsére MrMattyPlays továbbra is 2023 nyarára várja a Starfield megjelenési dátumát. Így ez potenciálisan azt jelentené, hogy a játék vagy júliusban, augusztusban, legkésőbb szeptember elején érkezhet. A youtuber nem árulta el ennek az információnak a forrását. Ám hangsúlyozta, hogy ez olyasmi, amiben „eléggé megbíznak”. Sőt, elmondta, hogy eddig semmi sem bizonyult tévesnek, amit az a forrás mondott neki.

Ha a Starfieldet kitolják 2023 első feléből, az minden bizonnyal csalódást fog okozni a rajongóknak, akik évek óta várnak a játékra.

Mások azonban már előre láthatták a megjelenési dátum csúszását. Hiszen korábban azt mondták, hogy a Starfield a Redfall után fog megjelenni. A legfrissebb, neves bennfentesektől származó jelentések szerint a Redfall maga is késik. A  megjelenési dátuma május 2., ami potenciálisan a Starfieldet egy különösen zsúfolt júniusra tolná. Talán ezért is mentek bele a megjelenés halasztásába.

A játék hivatalos megjelenési dátumát nem ismerjük. A rajongóknak tehát érdemes ezeket az információkat fenntartásokkal kezelniük.

Forrás: Alt Char

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu