The Last of Us: Gabriel Lunát meglepte, hogy ő lehet Tommy; már tudjuk, ki játszhatná Abby-t a második évadban?!

MOZI HÍREK – Gabriel Luna alakítja Tommyt, a Pedro Pascal-játszotta Joel testvérét az HBO sikersorozatában, a The Last of Us-ban.

 

 

Az HBO The Last of Us című sorozata hosszas gyártás után végre megérkezett – íme a spoilermentes kritikánk! A széria egyik sztárja, Gabriel Luna pedig visszagondolt arra, amikor először csatlakozott a projekthez. Az azonos című videójáték sikerén alapuló sorozatban Luna alakítja Tommyt, a Pedro Pascal által játszott Joel Miller testvérét. Mindkét karakter szerepelt az eredeti videójátékban, ahogyan Bella Ramsey Ellie-je is, aki Pascal mellett a sorozat egyik főszereplője.

Egy interjúban Luna arról beszélt, hogy némileg ismeri a karaktert, miután néhány évvel ezelőtt rövid ideig játszott a játékkal.

A színész a továbbiakban elmondta, hogyan értesült arról, hogy a The Last of Us-sorozat készítői, Neil Druckmann és Craig Mazin nem sokkal később őt akarták Tommy szerepére. Mindezt nem tudta volna megjósolni, amikor eredetileg kipróbálta a játékot.

„Nos, amit kezdetben tudtam Tommy-ról, az körülbelül 30 percnyi játékmenet volt, még 2013-ból, amikor karácsonykor Austinban jártam. Egy csomó haverommal jam sessiont tartottunk, és közben gitároztunk, letettük, leültünk a kanapéra. Átnéztem az összes játékot, a házigazdának megvolt a The Last of Us. Bedobtam, és meglepett, hogy a játék teljes első 30 perce Austinban játszódik. Azt gondoltam, hogy ez nagyon, nagyon király. Végigjátszottam. Aztán soha többé nem játszottam vele, egészen addig, amikor, azt hiszem, ’21-ben, amikor a show-ra készültünk. Azt mondták, hogy [Craig] Mazin és Neil [Druckmann] gondoltak rám a szerepre, és úgy gondolták, hogy jó lennék, alkalmas lennék Pedro testvérének szerepére, és hogy volt némi érdeklődés.”

Amikor megtudta, hogy szóba került az HBO nagy költségvetésű sorozatadaptációjához, Luna azonnal elkezdte a felkészülést Tommy szerepére. A sorozat készítőivel való találkozás előtt gyorsan beszerezte, majd végigjátszotta a The Last of Us-t, hogy mindent magába szívjon, amit csak tudott a karakterről. A színész azt is elmondta, a játék nagyban hozzájárult, hogy kellőképpen fel tudjon készülni a sorozatra.

 

 

 

 

Meglelték volna a tökéletes színésznőt Abby szerepére?!

 

Ha játszottál már a The Last of Us második részével, akkor tudod, hogy Abby kulcsfontosságú karakter. Az új rajongók kedvéért nem merülök spoileres területre, de annyit elárulok, hogy ugyanannyi időt töltünk Abbyvel, mint az olyan karakterekkel, mint Joel és Ellie. A sorozat hype-ját tekintve el tudom képzelni, hogy rengeteg színésznő szemet vetett a szerepre. Ám a rajongók eléggé hangoztatják, hogy szeretnék, ha Abby-t Florence Pugh alakítaná.

Florence-t széles körben egyértelmű választásnak tartják Abby szerepére, de nem véletlenül – elég csak megnézni a Fekete özvegyben és a Sólyomszemben nyújtott alakításait.

A többség véleménye szerint Florence nagyon király. SatoruBrojo Twitter-felhasználó azt írta: „A Sólyomszemben látott Florence Pugh megerősítette a véleményemet, hogy teljesen el tudom képzelni őt Abby szerepében a The Last of Usban”, míg GabrielDivina2 hozzátette: „Az HBO-nak Florence Pugh-t kellene választania Abby szerepére a The Last of Usban. Úgy érzem, hogy ugyanolyan kemény külsővel rendelkezik, de mégis sebezhető tud lenni. És már láttuk őt a Fighting with my Family-ben is”.

Brent_Carroll1 azt mondta: „Ha Abby-t nem egy szakadt Florence Pugh játssza, akkor egyáltalán miről beszélünk”. Gondolom, a fő gond Florence-szel kapcsolatban az, hogy idősebb, mint Bella Ramsey. Szóval nem biztos, hogy a legkiegyenlítettebb párosítás lenne. Ugyanakkor valóban bizonyította, hogy remek színésznő, és könnyű elképzelni Abby szerepében.

Forrás: ComicBook.com, TheGamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu