Tarol a The Last of Us; megrázó jeleneten keresztül hasonlítják össze a szériát a játékkal! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A népszerű videójátékból lett sorozat, a The Last of Us történelmet írt, hiszen a Gengszterkorzó 2010-es premierje óta a HBO második legnagyobb sorozatbemutatója lett. VIGYÁZAT, spoiler-veszély, ha még nem láttad az első epizódot!

 

 

A HBO legújabb sorozata, a The Last of Us az általánosan elismert, 2013-as poszt-apokaliptikus videójátékon alapul. Joel, egy megrögzött túlélő és csempész, valamint Ellie, egy fiatal lány történetét követi nyomon, aki immunis az Egyesült Államokat megtizedelő, zombiszerű gombafertőzésre. A sorozatot a videójáték-franchise régi rajongói már nagyon várták, az első kritikák pedig kifejezetten pozitívak – mi itt írtunk róla. A széria történelmet írt, hiszen a vasárnapi premierje a HBO második legnagyobb sorozatbemutatója lett 2010 óta – írja a The Wrap.

A Nielsen és saját adataik szerint a The Last of Us premierje 4,7 millió nézőt vonzott vasárnap este az HBO-n és streaming platformján, ezzel a HBO eddigi második legnagyobb premierjét biztosította.

Ilyen méretű premierre a Gengszterkorzó (Boardwalk Empire) 2010-es debütálása óta nem volt példa. A csillagászati sikert csak a Trónok harca spin-off, a Sárkányok háza múlta felül. Emellett a sorozat bemutatója majdnem kétszerese volt az Euphoria 2. évada premierjének. Utóbbi szintén egy elismert és rajongók által kedvelt HBO-eredeti széria. A premierepizód figyelemre méltó nézettségét tekintve a sorozat jó úton halad afelé, hogy a HBO egyik húzócímévé váljon.

 

Hajszálpontos adaptáció lehet a The Last of Us?

 

A játékok egyik rajongója készített egy videót, amely rávilágít arra, hogy mennyire pontosan adaptálják a videójátékot a HBO tévésorozatában.

Egy rajongó úgy döntött, hogy összeállít pár videót. Ezek megmutatják, hogy a tévésorozat mennyire pontosan követi az eredeti játékot. A rajongói fiók, joesttaylors a Twitteren közzétett bejegyzésében egy egymás alatti videót oszt meg, amelyben összehasonlítja a játékmenetet a HBO-sorozat szereplőinek alakításaival. A sorozat rajongói válaszoltak a posztra, dicsérve a színészeket a szerepek alakításáért.

Több felhasználó is kommentálta a The Last of Us videojáték kezdetének szívszorító jelenetét, mondván, hogy bár tudták, hogy ez lesz, mégsem voltak felkészülve arra, hogy újra átéljék ezt a jelenetet a tévésorozatban.

A rajongói aggodalmak és az elmúlt évek rengeteg vitája ellenére a The Last of Us továbbra is bizonyítja, hogy miért is az egyik legnagyobb sorozat jelenleg a játékiparban. A sorozat rajongói bíznak abban, hogy az első évad sikere után a folytatást is adaptálják majd a jövőben. Druckmann utalt arra is, hogy egy harmadik rész is szóba jöhet. Ám a rajongók jelenleg a régóta várt Factions 2 többjátékos önálló játékra várnak.

Forrás: The Wrap, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu