Három legendás JRPG is érkezett Xbox Game Pass-ra!

A Microsoft frissíti az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül elérhető játékok választékát, és a valaha készült két legelismertebb RPG-t is felveszi a kínálatba.

 

A Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásának legújabb frissítése a Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden személyében a valaha készült két legjobban értékelt szerepjátékkal bővítette a kínálatot. Az Xbox Game Pass-hoz rendszeresen kerülnek új játékok, de nem mindennap fordul elő, hogy az újdonságokat ilyen nagyra értékelik.

A Persona-játékok sokáig PlayStation-konzol-exkluzívak voltak, és régi hardvereken ragadtak. Az Atlus végre úgy döntött, hogy több platformra is elhozza a Personát, a díjnyertes Persona 5 Royal tavaly csatlakozott az Xbox Game Passhoz. Most, hogy az RPG rajongóknak bőven volt idejük megnézni a Persona 5 Royal-t a Game Pass előfizetésen keresztül, az Atlus kiadta a Persona 3 Portable-t és a Persona 4 Goldent a tömegeknek.

A Persona 3 Portable eredetileg 2010-ben jelent meg a Sony PSP kézikonzoljára, és a játék eredeti PS2-es verziójához képest számos fejlesztést kínált. Ez a játék indította el igazán a Persona franchise sikersorozatát, és a Metacritic kritika-gyűjtő oldalon lenyűgöző, 89-es összértékelést kapott. A Persona 4 Golden eközben még nagyobb dicséretet érdemelt ki. Az eredetileg PlayStation Vitára megjelent Persona 4 Golden a Metacritic-en lenyűgöző, 93-as összértékeléssel rendelkezik, és valójában minden idők egyik legjobban értékelt videojátéka.

A szokásos Persona-módra mind a Persona 3 Portable, mind a Persona 4 Golden hatalmas játékok, amelyek befejezése jelentős időbefektetést igényel. Aki a Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden teljes befejezésében reménykedik, annak több száz órát kell befektetnie, a játékok jelentős értéket adnak az Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatáshoz. Mondanom sem kell, hogy az Xbox Game Pass előfizetőknek a Persona játékok esetében meg kell kapniuk a pénzükért, és még többet is.

A Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden hozzáadása az Xbox Game Passhoz azt jelenti, hogy a szolgáltatás előfizetői mindhárom legújabb Persona játékkal játszhatnak. Ez kétségtelenül új Persona-rajongókat fog teremteni az Xboxon, így érdekes lesz látni, hogy az elkerülhetetlen Persona 6 egyből multiplatformos kiadás lesz-e, vagy egy ideig PlayStation-konzol exkluzív lesz, mint az elődei.

Bár a Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden között elég tartalom van ahhoz, hogy az Xbox Game Pass előfizetőket hónapokig lefoglalja, ezen a héten még többre számíthatunk. A Capcom-féle Monster Hunter Rise január 20-án pedig csatlakozott az Xbox Game Passhoz, így ez a hét különösen izgalmasnak ígérkezik az előfizetők számára.

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu