Cate Blanchett a végső döntést fontolgatja

MOZI HÍREK – A végkimerülés határára jutott Cate Blanchett a TÁR című dráma elkészítése után. Az 53 éves ausztrál színésznő a Sunday Project című műsorban elmondta, a szerep akkora lelki és fizikai erőfeszítést kívánt tőle, hogy teljesen kimerült, és felmerült benne, hogy visszavonul, legalábbis egy időre.

 

„Még mindig velem van ez a szerep, és úgy vagyok vele, mint a közönség egy része: még emésztenem kell egy ideig” – mondta a kamerák előtt.

A megrázó drámában Blanchett egy női karmestert alakít, aki álmai megszállottja, amiért képes bármit feláldozni, ezért elindul a szakmai és emberi bukás felé vezető úton.

A filmet és különösen Blanchett alakítását többen támadták vélelmezett nőellenessége miatt, a színésznő ugyanakkor Arany Glóbuszt nyert alakításáért, és komoly esélye van az Oscar®-ra. A felkavaró produkció eddig összesen 52 rangos díjat nyert, és további 201 elismerésre jelölték.

Blanchett azt mondja, most leginkább a tengerben úszni és kertészkedni szeretne, aztán meglátja, mihez kezd, miután összeszedte magát.

(Tár – hazai bemutató: 2023. február 16.)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu