Sniper Elite 5: íme, ilyen új tartalmakkal érkezik a Season 2!

A Rebellion Developments ingyenes tartalmi frissítést ad ki a Sniper Elite 5-höz, és felfedi a játék második szezonjának vadonatúj funkcióit.

 

 

A Sniper Elite 5 megjelenése óta a fejlesztők számos frissítést adtak ki a játék tökéletesítése érdekében. A Rebellion Developments úgy döntött, hogy leleplezi a játék új, második szezon tartalmát, és egy ingyenes DLC-frissítéssel jutalmazza a játékosokat.

A Sniper Elite 5 a kritikusok által elismert Sniper Elite sorozat legújabb része: egy taktikus, harmadik személyű lopakodós lövöldözős cím, amely elsősorban a csendes gyilkolásra és a precizitásra összpontosít.

A rengeteg hiba a kijavításán kívül az SE 5 legújabb ingyenes frissítése egy vadonatúj No-cross pályát is ad a játékosoknak egy csavarral. A térkép a Landing Zone nevet kapta. Egy kör alakú osztással rendelkezik, amely az egyik csapatot a falu közepére zárja. Az ellenfél célja, hogy minden oldalról bekerítse őket. Ettől eltekintve egy új Winter Weapons Skin Pack is bekerült a játékba. A játékosok mostantól hűvös, sarkvidéki festést alkalmazhatnak minden fegyverükre.

Pontos megjelenési dátumot a második évadhoz egyelőre nem adott ki a Rebellion. Ám a fejlesztők megígérték, hogy „nagyon hamar” érkezik. A 2. szezon 2 kampányküldetéssel, 6 fegyvercsomaggal, 2 fegyver skin-csomaggal és 4 karakterskinnel fogja megtisztelni az elit mesterlövészeket a csatatéren.

Emellett a SE 5 további ingyenes többjátékos pályákat és egy ingyenes fegyvercsomagot is kap valamikor a közeljövőben, ráadásul a játék teljes soundtrackje is elérhetővé vált a streaming platformokon.

A Sniper Elite 5 az egyik legjobb modern lopakodós játéknak számít a piacon. Két legfelismerhetőbb tulajdonsága a realisztikus fizika alapú röntgen-gyilkossági kamera. Illetve, a kihívás szintje, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy az alkalmi és a hardcore játékosok számára egyaránt vonzó legyen. Mindent egybevetve úgy tűnik, hogy a Season 2 kiváló kiegészítője lesz a játéknak. Izgalmas élményt nyújthat majd a sorozat rajongóinak.

Forrás: Sniperelite.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu