The Elder Scrolls Online: Necrom: Tamriellel bővít a nyáron a TESO [VIDEO]

A ZeniMax Online Studios nem állítja le a The Elder Scrolls Online bővítését.

 

Kezdjünk bele egy egyedülálló kalandba, amely tele van a The Elder Scrolls páratlan történetmesélésével és mély történetével. Utazzunk el Tamrielbe, egy élő, lélegző, hatalmas fantasy univerzumba, ahol a döntéseink alakítják az élményeinket. Harcoljunk, lootoljunk, kraftoljunk, lopj vagy játsszunk szerepjátékot íjászként, mágusként, kereskedőként, tudósként vagy harcosként. Játsszunk egyedül vagy barátainkkal, és kombináljuk a felszereléseket és képességeket a játékstílusunknak megfelelően. Nem kell előfizetéssel számolni: ha valamit megveszünk, ahhoz hozzáférésünk van (amíg a szerverek le nem állnak, ugyebár…).

Erősödjünk meg Apocrypha és Hermaeus Mora tiltott tudása segítségével. Az Arcanist egy új karakterosztály, amely képes romboló, helyreállító vagy védekező mágiát alkalmazni az arcane, ősi rúnák és a hatalom elveszett könyveinek csatornázásával. Fedezzük fel a Telvanni-félszigetet, a kolosszális gombák, az arcane mágia, a sziklatornyok és Necrom fővárosának otthonát, emellett tekintsük meg Apocrypha végtelen könyvtárának tiltott könyveit. A Sors Hercege olyan titkokat őriz, amelyek túl veszélyesek ahhoz, hogy halandók vagy daedrák megértsék. Most rejtett, mégis viharos erők fenyegetik Hermaeus Mora Apocrypha birodalmát, és ha a Daedric herceg titkára fény derül, az az egész valóságot felforgathatja. Két új szövetséges keresi a nagy küldetéseket és a dicsőséget: nyissuk fel az arcane hatalommal rendelkező Redguard és az Argonian Warden társakat, hogy mellettünk harcoljanak, és társaságot nyújtsanak a Tamrielt átszelő utunk során.

A The Elder Scrolls Online Collection: Necrom vagy a The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom előrendelésével azonnal hozzáférést kapunk az összes fontos területhez és küldetésszálhoz Tamrielben. Mind a két verzió az alapjáték és a Necrom mellett az összes korábbi fejezetet (vagy területet: High Isle, Blackwood, Greymoor, Elsweyr, Summerset, Morrowind) tartalmazza, a deluxe kiadás pedig plusz tárgyakat biztosít.

A The Elder Scrolls Online: Necrom június 5-án rajtol el PC-n (Steam), június 20-án pedig PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu