A legújabb Humble Bundle 7 túlélőjátékot tartalmaz 15 dollárért

Ha lemaradtál az olyan túlélőjátékokról, mint a State of Decay 2 és a The Long Dark, akkor a Survival Instinct Humble Bundle 15 dollárért a rendelkezésedre áll.

 

A Humble Bundle elindította a Survival Instinct Game Bundle-t, amely hét játékban összesen 170 dollár értékű játékot fog össze 15 dollárért.

„Más, nemrég megjelent csomagokkal ellentétben a 15 dolláros minimum szint mind a hét játék Steam-kódját tartalmazza. Akár túlélési kihívást keresel, akár csak a barátaiddal szeretnéd eltölteni az időt nyersanyagok gyűjtésével és zombik legyőzésével, biztosan találsz olyan új élményt, amivel több tucat órát tölthetsz el.

A Survival Instinct Game Bundle élén a State of Decay 2: Juggernaut Edition áll, amely az összes eddigi kiegészítő csomagot tartalmazza, valamint az újoncok számára a végleges élményt jelenti. Ha szeretnél a vadonba merészkedni és túlélni a telet, a The Long Dark gyönyörű tájait is tartalmazza a Survival Edition.

Aki nagyobb kihívást jelentő élményekre vágyik, a Devolver Digital SCUM és Chernobylite: Enhanced Edition biztosan megkarcolják ezt a ich-t. És néhány olyan élményt, ami talán a radar alatt maradt, a Volcanoids, a SurrounDead és a Starsand is a kezedbe kerül. Csak győződj meg róla, hogy rengeteg készleted van készenlétben, mielőtt belevágnál bármelyikbe.

Ha már a Survival Instinct Game Bundle-t nézegeted, érdemes megnézned a Hidden Gems From 2022 csomagot is, amely akár hét játékot is összeállít mindössze 23 dollárért.

Source: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu