Nagyon korai Alpha felvételek szivárogtak ki a Horizon Forbidden West többjátékos címéből [VIDEO]

Néhány nagyon korai felvétel szivárgott ki a netre a Horizon többjátékos játékáról, a rajongók pedig megvitatják a lehetőségeket.

 

A Horizon Forbidden West többjátékos játék korai alfa felvételei szivárogtak ki a netre. A Horizon egy akció-szerepjáték, amelyet a Sony Guerrilla Games fejleszt. A sorozat az Egyesült Államok egy poszt-apokaliptikus változatában játszódik, főszereplője pedig Aloy, a Nora törzs fiatal vadásza, aki útnak indul, hogy felfedje a világ rejtélyeit, amelyben él, és megvédje népét a különböző külföldi fenyegetésektől.

A Horizon játékmenete nagyrészt arról szól, hogy Aloy különféle távolsági és közelharci fegyverekkel harcol az ellenséges gépi lények ellen, amelyek gyakran dinoszauruszokra és más kihalt lényekre hasonlítanak. A Horizon Zero Dawn PS4-re történő eredeti megjelenése óta a rajongók azt találgatták, hogy a játék multiplayer élményt nyújt majd más népszerű kooperatív játékok, például a Monster Hunterhez hasonlóan.

Tavaly év végén a Guerrilla Games is megerősítette, hogy fejlesztés alatt áll egy Horizon co-op játék. Legutóbb pedig állítólagos, 2020-ra visszanyúló kiszivárogtatások jelentek meg, amelyek korai alfa játékfelvételeket mutattak egy potenciális Horizon Forbidden West multiplayerről. Az interneten keringő videón változatos stilizált karakterek fedezik fel és harcolnak gépi ellenségekkel. A játék stílusa érezhetően eltér a Horizon-sorozattól, és a főjátékoknál használt realisztikusabb művészeti stílussal szemben inkább a rajzfilmes esztétikára törekszik.

Más játékosok a videóhoz írt válaszokban osztották meg gondolataikat a kiszivárgott felvételekről. Több felhasználó is megjegyezte, hogy szívesen játszana egy olyan Horizon-játékkal, amely a Monster Hunter-sorozathoz hasonló, mély vadászmechanikával rendelkezik. Az egyik felhasználó megjegyezte, hogy izgatottan várja, hogy milyen fejlődést mutat a játék a pre-alfa felvételektől a végleges termékig, különösen a Decima motor használata miatt. Más felhasználók a játék művészeti stílusát kommentálták, többen csalódtak a rajzfilmszerű esztétikában, amely inkább emlékeztet az olyan játékokra, mint a Fortnite, mint a Horizon Forbidden West.

Ez a kiszivárgás, ha igaznak bizonyul, egy újabb a sok videojáték-bejelentés és játékmenet-felvétel közül, amelyek az elmúlt években kiszivárogtak az interneten. Rajongóként izgalmas lehet új információkat megtudni a játékokról, de remélhetőleg ez nem befolyásolja negatívan az ezeken a projekteken dolgozó tehetségeket. Amíg nem érkezik hivatalos bejelentés, a rajongók várhatják a Horizon Forbidden Westet: Burning Shores című, kizárólag PS5-re készülő DLC-kiegészítőre, amely a tervek szerint áprilisban jelenik meg, valamint a VR2 induló játékára, a Horizon Call of the Mountainre.

[Very Early in-dev] Horizon Forbidden West Leaked Alpha’s Multiplayer from horizon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu