Új PS5 DualSense kontroller színei szivárogtak ki!

Egy hivatalos PlayStation weboldalon két különböző, még meg nem jelent színű PlayStation 5 DualSense kontrollerre utalnak.

 

Két kiadatlan PlayStation 5 DualSense kontroller szín jelent meg egy hivatalos PlayStation weboldalon, ami arra készteti a játékosokat, hogy megkérdezzék, vajon hamarosan új opciók is megjelennek-e. A PS5 2020-as megjelenése óta a Sony csepegtetve adta ki a DualSense kontrollerek alternatív színválasztékát. Még most is csak hat széles körben elérhető színválaszték van a DualSense-vezérlőkhöz az alap fehér opción túl. Már két további PS5 DualSense színválaszték is izgalmas változás lenne.

Jelenleg hat széles körben elérhető alapszín áll rendelkezésre a PS5 DualSense-vezérlőkhöz. Ezek közé tartozik a PlayStation 5-höz mellékelt kontrollerek eredeti fehér színezése, valamint a Midnight Black, a Cosmic Red, a Nova Pink, a Starlight Blue és a Galactic Purple. Két további színválaszték is rendelkezésre áll. Az első a Gray Camouflage DualSense kontroller, a második pedig a God of War Ragnarok kontroller. Mindkét kontroller csak korlátozottan lehet elérhető.

A PS5 DualSense kontrollerek két további színválasztékát tervezheti a Sony a nemrég felfedezett hivatalos részletek szerint. Egy Loyal_Frost nevű Reddit-felhasználó megosztotta, hogy a PlayStation weboldalán a hivatalos garanciális regisztráció során a felhasználók kiválaszthatják a regisztrálandó kontroller színét. A legördülő menü tartalmazza az összes várható DualSense színválasztékot, valamint két további színt is. A Metallic Gray és a Metallic Red is opcióként szerepel.

A PlayStation-rajongók felismerhetik a márkajelzést. A „Metallic Grey” a PlayStation 3 DualShock 3 kontroller egyik színválasztékának neve volt, és visszautalás a PS2 Satin Silver kontrollerére. Mindegyik fényes szürke/ezüst színezést kínál, amelyek nemcsak jól néznek ki, de visszautalnak az eredeti PlayStation szürke kontrollerére. A Metallic Red feltételezhetően hasonló lesz, fényes piros színt kínál egy olyan festéktípussal, amely a fényben kissé csillog.

A Metallic Gray és a Metallic Red szerepeltetése ezen a listán semmiképpen sem jelenti azt, hogy a PlayStation tervezi e színváltozatok közeljövőben történő bevezetését, ha egyáltalán tervezi. Lehet, hogy tervbe vették, de törölték, vagy teljesen véletlenül kerültek a listára, tesztpiacokon kínálták őket, de soha nem kerültek teljesen piacra, vagy valami hasonló. Ilyen dolgok mindig előfordulnak.

Az is igaz azonban, hogy a PlayStation évről évre új színvariációkat dob ki a kontrollerekhez. Szinte biztos, hogy 2023-ban új színkombinációk érkeznek, és a metálszürke és a metálvörös nagyon is lehet, hogy ezek az új színek lesznek. Talán ezek lesznek a továbbfejlesztett DualSense Edge kontroller új színválasztékai is. Az idő majd megmutatja, hogy mi lesz a PlayStation következő iránya a PS5 DualSense kontrollerek esetében.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu