Titanfall Legends: készült egy új egyjátékos Titanfall cím, de még a bejelentés előtt törölte az EA!

Titanfall Legends címmel egy új, single player játékot fejlesztett az Electronic Arts, de már nem lesz belőle sem, mert a cég törölte!

 

Rossz hír a Titanfall rajongóknak, üljetek most le… Igen, még rosszabb a hír, mint az általános csalódás, amit a Titanfall-rajongóknak általában el kell viselniük.

A Titanfall rajongói már évek óta könyörögnek a fejlesztő Respawn Entertainmentnek, hogy térjen vissza a sorozathoz, és a Bloomberg új jelentése szerint Jason Schreier szerint valami valóban készülőben volt. Sajnos már nincs.

A csalódást keltő eredményjelentést követően az EA nemrég elhalasztotta a Respawn Star Wars Jedi: Survivor című játékát, és bejelentette, hogy bezárják az Apex Legends Mobile-t. De úgy tűnik, csendben töröltek egy másik projektet is, amelyet még csak be sem jelentettek (és most már valószínűleg soha nem is fognak). Ez a projekt állítólag a Titanfall Legends volt, egy új egyjátékos kaland, amely a Titanfall/Apex Legends közös univerzumában játszódik. A játékot állítólag a Titanfall 2 vezető dizájnere, Mohammad Alavi irányította, egészen addig, amíg tavaly év végén ismeretlen okokból el nem hagyta a céget. A projekten dolgozó mintegy 50 embert a cégen belül máshová helyezik át.

Bár a Titanfall Legendset sosem mutatták be nyilvánosan, a Respawn többször is utalt arra, hogy valami Titanfallhoz kapcsolódó játék készülhet.

Forrás: WCCTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu