The Day Before: ütős gameplayt kapott a The Division és a The Last of Us szerelemgyereke! [VIDEO]

A fejlesztő Fntastic poszt-apokaliptikus zombis túlélőjátéka, a The Day Before eddig csupán nyolc hónapot késett.

 

 

Napokkal azután, hogy bejelentették, hogy a The Day Before-t 2023 novemberére halasztották, a fejlesztő Fntastic kiadott egy 10 perces gameplay videót. Az előzetes rávilágít arra, hogy mire számíthatnak a játékosok a nyílt világú zombis túlélő MMO-tól.

Szinte minden van benne, amit a műfajtól elvárhatunk, és úgy tűnik, hogy számos más népszerű játékból merít ihletet, köztük a The Divisionből, a DayZ-ből és a The Last of Usból.

Van itt kószálás a romba dőlt városok utcáin, elhagyott házak átkutatása készletekért, fegyverek testreszabása egy munkapadnál, hátizsákos leltárkezelés, és időnként összefutás az élőholtakkal. A zombik azonban nem tűnnek különösebb fenyegetésnek. Távolról könnyen kiiktathatók. Egy nyílt világú játékhoz képest, amelyben más játékosokkal is találkozhatunk és interakcióba léphetünk, a videó furcsán élettelennek és üresnek tűnik. A felvételek nagy része abból áll, hogy a játékos karakter egyszerűen csak készletek után kutat. Vagy éppen az üres utcákon sétál.

Ez a legújabb gameplay videó az eddigi legjobb betekintés a The Day Before-ba, amelyből az elmúlt években keveset mutattak.

A játékot eredetileg 2022-re tervezték, mielőtt bejelentették volna, hogy a áttérnek az Unreal Engine 5-re. Ez a döntés okozta, hogy a játék 2023 márciusára csúszott.

Azonban a helyzet most sem rózsás. Az Fntastic nemrég bejelentette, hogy a játékot ismét elhalasztották 2023. november 10-re. Kezdetben az Fntastic azt mondta, hogy a késés oka egy amerikai védjegyvita volt, ami megakadályozta a fejlesztőt abban, hogy a játékot a Steamen kiadja. Ám később kijelentette, hogy a késés mindig is a terv része volt.

Forrás: YouTube, IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu