Nemsokára új demót kap a Wo Long: Fallen Dynasty!

És nem, nem kell attól tartani, hogy csak egy platformon találjuk meg a Team Ninja játékának ízelítőjét, ugyanis a kiadó, a Koei Tecmo mindenhol elérhetővé fogja tenni a demót.

 

A bejelentés szerint a Koei Tecmo február 24-én fogja kiadni a Wo Long: Fallen Dynasty demóját. Érdemes végigjátszani, mert egyrészt az elmentést átvihetjük a teljes játékba, másrészt pedig a Crouching Dragon sisakot is megkapjuk, amikor nekiállunk a kalandnak. Ezúttal nem lesz lehetőség arra, hogy visszajelzéseket adjunk a stúdiónak, ugyanis a demó és a teljes játék megjelenése között mindössze egy hét lesz, így annyi idő alatt lehetetlen komolyabb módosításokat véghez vinni (pláne, hogy a játékból a lemezes példányok hamarabb a gyártósoron lesznek).

A játékról júniusban ezt írtuk: „A játékban egy drámai, akciódús történetet látunk, főszerepben egy névtelen harci katonával, aki a kései Han-dinasztika dark fantasy verziójában próbálja túlélni a Három Királyságot, amit ellepnek a démonok. Halálos lények és ellenséges katonák törnek majd az életünkre. A kardforgatás a kínai harcművészeten alapul, és a túlerő ellen úgy lehet esélyünk, hogy a bennünk lakozó valódi erőt kieresztjük.

Szóval olyan szintű őrültség lesz a Három Királyság területén, amire eddig nem volt példa. Az ellenfelek legyőzésével növelhetjük a morált, amivel a bennünk rejlő erőt lehet elérhetővé tenni. A túlerőt új stratégiával hidalhatjuk át, és az „öt fázis” (Five Phases) is felbukkan a harci stílusok között. A kardforgatás során pillanatok alatt fordíthatunk a helyzetünkön az offenzív és defenzív manőverekkel. Precízen és ügyesen kell harcolni, mert anélkül nem leszünk mesterek a kardforgatásban. A Team Ninját ismerve nem csoda, hogy intenzív és véres harcokat ígérnek, hiszen a Ninja Gaiden-reboot játékok is hozzájuk kötődnek, de a Nioh-t se felejtsük. Mindkettőnél jelen voltak ezen faktorok.”

A Wo Long: Fallen Dynasty március 3-ától lesz elérhető PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-en és Xbox One-on, továbbá az Xbox Game Passon is megtalálhatjuk. A demót mind az öt platformon fellelhetjük.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu