A The Last of Us Ellie-je bekerült a Hogwarts Legacy-be – de vajon melyik változat?!

Egy kreatív gamer úgy mutatta meg a The Last of Us iránti szeretetét, hogy Ellie-t a Hogwarts Legacy elbűvölő világába varázsolta.

 

 

A Hogwarts Legacy korai hozzáférését kihasználva egy játékos úgy döntött, hogy a játék karakterépítőjével újraalkotja Ellie-t a The Last of Usból. Ez a rajongó ezzel két olyan játékvilágot kapcsolt össze, amelyekről sokan nem is gondolták volna, hogy valaha is keresztezik egymást. A játék hivatalosan még meg sem jelent, néhányan máris kreatívan használják a játék funkcióit.

Amióta csaknem tíz évvel ezelőtt megjelent a The Last of Us, sok rajongó Ellie-t az egyik kedvenc karakterének titulálta, aki a videójátékok világát ékítette.

Ellie karakterének egyik elkötelezett rajongója nemrég úgy döntött, hogy újraalkotja a képmását. Mindez a várva várt Hogwarts Legacy, a Harry Potter világában játszódó új akció-RPG korai hozzáférésű verziójában történt. Bár a játékban rengeteg különböző dolgot lehet csinálni, egy bizonyos rajongó, akit Shoni89 néven ismerhetünk a Redditen, egy kis extra időt akart eltölteni a karakterépítővel. Célja az volt, hogy Ellie-t az ikonikus Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolába vigye. A Shoni89 által a hivatalos The Last of Us subredditen megosztott kép alapján a hasonlóság eléggé kísérteties. Shoni89 fantasztikus munkát végzett a karakter hasonmásának megragadásában.

A cikk írásakor közel négyezer upvote szavazattal úgy tűnik, hogy sok más rajongó is egyetért ezzel. Sokan már jó ideje várják, hogy saját, egyedi karaktereket hozhassanak létre a Hogwarts Legacy-ben. Shoni89 alkotása megmutatja, hogy még más játékokból származó, kedvelt karaktereket is be lehet hozni a Roxfort varázslatos csarnokaiba.

A részletekre való odafigyelés és a megfelelő karaktertulajdonságok megtalálásához szükséges sok türelem birtokában sokaknak lesz lehetősége más játékok kedvenc karaktereiként játszani.

Amikor a játék február 10-én hivatalosan is megjelenik, izgalmas lesz látni, milyen más játékcímek kedvenc karakterei tűnnek majd fel. A Harry Potter-sorozat ikonikus szereplőinek újrateremtését mindenesetre borítékolhatjuk. Ti milyen klasszikus karaktert alkotnátok újra a játékban?

Forrás: Reddit

Recreated Ellie in Hogwarts Legacy! from thelastofus

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu