Hi-Fi Rush easter egg leplezheti le egy klasszikus horror-franchise következő epizódját?! [VIDEO]

A Tango Gameworks a Hi-Fi Rush egyik jelenetében tett egy nem is túl burkolt célzást a jövőbeli terveire…

 

 

Igencsak meglepődtünk, amikor a Tango Gameworks még januárban bejelentette a Hi-Fi Rush-t. Nem csak azért, mert teljesen váratlanul jött. A nagyobb meglepetés az volt, hogy egy színes, rajzfilmszerű ritmus-akciójátékról van szó. A The Evil Within és a Ghostwire: Tokyo fejlesztői nem éppen vidám, könnyed játékaikról híresek. Egy nemrég felfedezett easter egg azonban arra utalhat, hogy a stúdió hamarosan visszatér a megszokottabb területre.

A Track 11: The Needle Drop előtt lejátszódó átvezető animáció alatt megjelenő képernyőn egy nem túl finom fiktív híranyagot láthatunk: „Bejelentették a népszerű túlélő horrorjáték franchise folytatását”.

Csak egy-két másodpercig látható, és a szöveg a többi képi anyaghoz képest elég kicsi. Ám tagadhatatlanul ott van. Magad is megnézheted a cikk végén közölt videóban. (A GamesRadaron keresztül, a megfelelő időbélyeggel ellátva).

A The Evil Within az egyetlen Tango Gameworks-játék, amelyre igaz ez a leírás. Egyszerre túlélő horrorjáték és – mivel kettő is van belőle – franchise. A stúdió előző kiadványa, a Ghostwire: Tokyo is horrorisztikus. Azonban sokkal inkább akciójáték, ráadásul eddig csak egy van belőle. Így a „franchise” címke nem igazán alkalmazható.

További említésre méltó pont, hogy a Hi-Fi Rush rendezője John Johanas, akinek nagy költségvetésű rendezői debütálása a The Evil Within 2. A túlélőhorror-játékon dolgozó munkatársak közül sokan átköltöztek ebbe a játékba. A második Evil Within is tágra nyitotta a kapukat a történet folytatására.

A nagyobb kérdés ezen a ponton az, hogy ez egy ugratás, vagy csak egy eldobott utalás valami ízesítő szövegben: ugyanis egyelőre nem volt semmilyen valós jel arra, hogy a The Evil Within 3 fejlesztés alatt állna, de ez egy sikeres és felismerhető cím egy nagy játékstúdiótól, ami szinte elkerülhetetlenné teszi a folytatást.

Még ha most nem is készül semmi, jó feltételezés, hogy egy napon szándékukban áll megcsinálni. Amikor ez megtörténik, mindannyian visszamutathatunk majd erre a pillanatra, és tudálékosan bólogathatunk.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu