Készülj fel a bunyóra az új Street Fighter 6 karakterekkel! [VIDEO]

A Capcom új előzetest és képeket adott ki a Street Fighter 6-hoz, amelyben bejelentették Zangief, Lily és Cammy karaktereket, mint játszható karaktereket az új harcművészeti játékban.

 

A friss bejelentéssel befejeződött az 1.8 karakterből álló játék indítócsomagja, amely magában foglalja az eredeti Street Fighter világhősök nyolcat (Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief, E. Honda, Blanka és Dhalsim), négy visszatérő kedvencet (Cammy, Juri, Dee Jay és Luke), valamint hat újoncot (Lily, Jamie, Kimberly, Manon, Marisa és JP).

Zangief, Lily és Cammy karakterekkel a játék indítócsomagja most teljes, és mindenki várja a június 2-án megjelenő játékot. Zangief, az eredeti World Warrior szupersztár, aki a Barmaley Steelworks-nál játszik, és szereti megmutatni magát a nézőknek. Egy profi birkózó, aki őrzi a Screw Piledriver és a Siberian Express szabadalmi dobásait, és új trükköket is elsajátított, mint például a Tundra Storm kontratámadás. A Cyclone Lariat 2. szintű szuper művészete és a Bolshoi Storm Buster 3. szintű szuper művészete biztosan a közönség kedvencei lesznek.

Lily egy új karakter, és azonos törzs leszármazottja, mint az ikonikus T. Hawk, aki először az Super Street Fighter II-ben volt látható. Kis, de erős, Lily a természet szellemivel beszél Thunderfoot Settlement otthonában, és az ellenségeit a Condor Dive, Condor Spire és Tomahawk Buster vad harcával legyőzi. A Condor Wind egy Windclad raktár készlete, amely felpörgeti a fenti mozgásokat. Lily háborús botokat forgat, és az 1. szintű Super Art Breezing Hawk-al robbanást idéz elő, az ellenséget pedig a 3. szintű Super Art Raging Typhoon-nal dobja a földre.

Cammy, a macskákat szerető karakter, először a Super Street Fighter II-ben jelent meg, és visszatér a kedvenc magas teljesítményű támadásával, beleértve a Spiral Arrow, a Cannon Spike és a Hooligan Combination-t.

A Street Fighter 6 teljes induló játékoskerete emellett tartalmazza mind a nyolc eredeti Street Fighter World Warriort, négy visszatérő kedvencet és hat újoncot. A játék június 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series-re és PC-re a Steamen keresztül, a rajongók pedig izgatottan várják, hogy ki kerül ki győztesként a legerősebb harcosok eme epikus csatájából.

A hamarosan megjelenő játék várhatóan új szintre emeli a verekedős játék műfaját, új mechanikákkal, funkciókkal és sok mással. Azzal, hogy Zangief, Lily és Cammy is csatlakozik a harchoz, az izgalom csak fokozódik. Melyik harcos kerül majd ki győztesen a Street Fighter 6-ban? Ezt csak az idő fogja megmutatni.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu