Most kipróbálhattok egy várva várt Xbox Game Pass játékot!

Egy nagyon várt, első napon megjelenő Xbox Game Pass játék demója már elérhető a játékosok széles tömegei számára.

 

 

A hamarosan megjelenő játék több platformon is játszható, de az Xbox és a PC verzió lehet a legmeggyőzőbb. Köszönhetően annak, hogy a játék a megjelenés pillanatától kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass-on keresztül. A szóban forgó játék a Wo Long: Fallen Dynasty a fejlesztő Team Ninja-tól, amely leginkább a Ninja Gaidenről, de újabban a Nioh-ról ismert. A várva várt akció-RPG március 3-án jelenik meg PC-n, valamint Xbox és PlayStation konzolokon keresztül. Ezt megelőzően egy ingyenes demó is elérhető. A demó alapján szerzett első benyomások szerint a játék elég jó. Ez persze nem lesz meglepő azok számára, akik játszottak a Nioh-val és annak folytatásával.

Azt nem tudni, hogy a demó örökké elérhető lesz-e, így minden érdeklődőnek ingyenes bepillantást nyújtva a játékba, még akkor is, ha az már megjelent, vagy a játék megjelenésekor elérhetetlenné válik.

Akárhogy is van, már most elérhető, és ha érdekel a demó, akkor többet is olvashatsz a játékról, és megnézheted az új launch trailert. A fejlesztők a Twitteren jelentették be a nagy hírt. Ami a játékot illeti, álljon itt a hivatalos szinopszis:

„A sötétség mélyéről egy sárkány szárnyal. Egy új dark fantasy Three Kingdoms akció-RPG a Team NINJA-tól, a Nioh fejlesztőitől” – olvasható a játék hivatalos ajánlójában. „Kr. u. 184, Kína a késői Han-dinasztia korában. Az országot káosz és pusztulás sújtja. A hosszú évekig virágzó császári dinasztia most összeomlás előtt áll. Wo Long: Fallen Dynasty egy drámai, akciódús történet egy névtelen milicista katonáról, aki a túlélésért küzd a világ sötét fantasy változatában, ahol démonok sújtják a Három Királyságot. A játékosok a kínai harcművészeteken alapuló kardforgatással harcolnak a halálos lények és az ellenséges katonák ellen, és megpróbálják legyőzni az esélyeket a bennük rejlő valódi erő felébresztésével…”

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu