Microsoft Flight Simulator: az új DLC-vel segíthetünk újjáépíteni a világ legnehezebb repülőjét! [VIDEO]

Az ukrán gyártmányú Antonov An-225-öst az orosz erők megsemmisítették. Most egy 20 dolláros Microsoft Flight Simulator DLC csomag megvásárlásával segíthetsz újjáépíteni.

 

 

A Microsoft Flight Simulator a valaha készült legnehezebb repülőgépet veszi fel a listájára. Ráadásul mindenki, aki megvásárolja a DLC-t, támogatni fogja azt a valós erőfeszítést, hogy a gépet újraépítsék, miután az ukrajnai háború elején az orosz erők megsemmisítették.

A világ legnehezebb repülőgépe, az ukrán gyártású Antonov An-225-ös ma 20 dollárért kapható a Flight Simulatorban. Ebből a repülőgépből csak egyetlen darabot építettek. A konfliktus kezdetén, 2022 februárjában az Antonov repülőtéren vívott csata során megsemmisült. Szerencsére fennmaradt egy félkész példány, ami segíthet az újjáépítésben.

A járvány csúcspontján az An-225-öst a létfontosságú orvosi ellátmányok szállítására használták.

A repülőgép 84 m hosszú, 18,1 m magas és 88,4 m a szárnyfesztávolsága. Hajtóművei 229,5 kN tolóerő leadására képesek, és a madár akár 250 000 kg hasznos terhet is képes szállítani. Hatótávolsága 15 400 km, 11 000 méteres magasságig repül, utazósebessége 850 km/óra.

 

A Microsoft Flight Simulatorban a játékosok hat színváltozathoz férhetnek hozzá, többek között:

  • Antonov Airlines 2010
  • Antonov Airlines 2008
  • Antonov Airlines 2006
  • White
  • Xbox Aviators Club
  • Aviators Club

 

Az An-225 elérhető a Microsoft Flight Simulator for PC-ben. A 20 dolláros DLC teljes bevétele az Antonov Corporationhez kerül, és a gép valós életben történő újjáépítését segíti. A DLC március végén érkezik Xboxra és Xbox Cloud Gamingre.

A Microsoft Flight Simulator, mint az összes Xbox-játék belsős kiadásához hasonlóan, Xboxon és PC-n is elérhető a Game Pass-szal.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu