A Microsoft Flight Simulator ezúttal Spanyolországba és Portugáliába kalauzol el minket a legújabb World Update-ben [VIDEO]

A World Update VIII tegnap érkezett a Microsoft Flight Simulator-hoz, miután a kínai Boeing 737-es katasztrófája miatt néhány nappal elhalasztották.

 

 

A Microsoft Flight Simulator rajongói a világ újabb szegletében gyönyörködhetnek a magasból: megérkezett Spanyolország és Portugália! Az Asobo Studio csapata néhány órával ezelőtt adta ki a szimulátor nyolcadik világfrissítését (World Update), amely ezúttal az Ibériai-félsziget részletesebb átrepülését teszi lehetővé a felhasználók számára.

„Fedezd fel a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán tengerparti sarkait, a Pireneusok legmagasabb csúcsait, valamint Lisszabon és Madrid legendás építészetét a World Update VIII: Spain, Portugal, Gibraltar & Andorra segítségével” – írja le az Asobo Studio.

„Ezt a gyönyörű régiót számos új, nagy felbontású grafikai javítással, felszíni adatokkal, fényképekkel és légi felvételekkel bővítettük. Négy kézzel készített repülőteret, 99 egyedi érdekességet és 13 új tevékenységet tartalmaz.”

Ha szeretnél mélyebbre ásni, az összes átdolgozott nevezetességet és helyszínt megtalálod a játék weboldalán megosztott közleményben.

Ez a DLC a tervek szerint március 22-én jelent volna meg, de az Asobo Studio és a Microsoft a közelmúlt tragikus repülési hírei miatt szíveskedett elhalasztani a megjelenést, utalva a China Eastern Boeing 737-esére, amely a hét elején zuhant le az ázsiai országban.

A Japánnak szentelt első World Update szeptemberi megjelenése óta a Flight Simulator néhány hetente frissítéseket kap, hogy a világ különböző régióit még valósághűbben ábrázolja. Most már várhatjuk a következő, Olaszországnak és Máltának szentelt frissítést, amelyet májusra terveznek. Ne feledd, hogy a Flight Simulatorral az Xbox Game Pass segítségével játszhatsz PC-n és Xbox Series-en.

Forrás: Flightsimulator.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu