Bruce Willis felesége szerint lesifotósok zaklatják demenciával küszködő férjét

MOZI HÍREK – Emma Heming Willis arra kéri a paparazzókat, hogy ne zaklassák a közelmúltban demenciával diagnosztizált férjét, amikor az kimegy a szabadba.

 

 

Az, hogy a paparazzók és a sajtó képviselői zaklatják Bruce Willist, valahányszor kilép a nyilvánosság elé, nem segít a nyugdíjas színésznek a demenciával vívott harcában. Felesége, Emma Heming Willis pedig arra kéri őket, hogy legyenek tisztelettudóbbak, és tartsanak távolságot. Tavaly jelentette be a családja, hogy Willisnél afáziát diagnosztizáltak, egy neurológiai betegséget, amely a kommunikációt és a memóriát érinti. A betegség frontotemporális demenciává fejlődött, ahogy azt a Willis család a múlt hónapban nyilvánosságra hozta.

Nemrégiben képek jelentek meg Willisről, amint néhány barátjával egy kávézásra indult. A nyilvános kirándulás során a fotósok és videósok közül néhányan bizonyára megpróbáltak Willisszel beszélgetni, sőt, Die Hard mondásokat kiabáltak, hogy reakciót kapjanak. Emma Heming Willis most az Instagramon posztolt egy videót, amelyet a paparazzóknak címzett.

Elismeri és megérti, hogy ez lehet a munkájuk, kedvesen kéri, hogy az emberek tartsák távol magukat Willistől, tartózkodjanak attól, hogy bármit is kiabáljanak neki, vagy más módon zavarják.

„A demenciával kapcsolatos figyelemfelkeltés szolgálatában, mert ez a célom, ha ön vagy valaki demenciában szenvedő embert gondoz, tudja, milyen nehéz és stresszes lehet valakit kivinni és biztonságosan navigálni, akár csak egy csésze kávéért is” – mondja a videoklipben. „Egyértelmű, hogy még mindig sok felvilágosításra van szükség. Szóval, ez a fotósoknak és a videósoknak szól, akik megpróbálják megszerezni azokat az exkluzív felvételeket a férjemről. Csak tartsátok meg a távolságot. Tudom, hogy ez a munkátok, de talán csak tartsátok a távolságot.”

Majd így folytatta: „A videósoknak, kérlek, ne kiabáljatok a férjemmel, ne kérdezzétek, hogy van, vagy bármi ilyesmi. A ‘woohoo’-zás és a ‘yippee ki yays’, csak ne csináljátok, oké? Adjatok neki teret. Engedjük meg a családunknak, vagy bárki másnak, aki aznap vele van, hogy biztonságosan eljusson A pontból B pontba. Ez az én PSA-m.”

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu