Resident Evil 4 Remake: itt a találó nevű demó [VIDEO]

A japán kiadó egy ikonikus és egyúttal fájdalmas elnevezést adott a 2005-ös játék 2023-as remake-jének.

 

A Capcom közölte, hogy PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PlayStation 4-en, illetve Steamen, tehát a Resident Evil 4 Remake demóját, amit Chainsaw Demonak nevez, így a láncfűrészes demó kb. utal is arra, hogy bizony mire érdemes számítani Leon S. Kennedy kissé módosított európai túrájának ízelítőjében. A japán kiadó egy rövid jellemzést is biztosított a demó számára, amit lefordítva közlünk:

„A túlélés csak a kezdet. Tapasztald meg a Resident Evil 4, a 2005-ben megjelent eredeti játék újragondolásának ízelítőjét. Ez a demó a játék nyitószekvenciájának speciálisan behangolt változatából áll, és időbeli korlátozás nélkül többször is játszható. A modernizált játékmenet, az átdolgozott történet és az élénk részletességű grafika segítségével újra átélheted a túlélő horror rémálmát,” írta a Capcom. A lényeget megismételnénk: a játék elejéből csinált a japán kiadó egy demót, és ez nem rendelkezik időkorláttal, így akár lassabb tempóban, minden követ felforgatva is kipróbálhatjuk ezt a szegmenst a játékból.

A Capcom mindent beleadott a megjelenés előtti marketingbe, ugyanis a képcsokron túl további négy videót is publikált a Resident Evil 4 Remake-ből. Az első a demót mutatja be, a másik három pedig mindössze egy rövid trailer a túlélő horror számára. És ezeket japán nyelven is közzétették, ám ezeket nem ágyaztuk be (és ne legyen meglepő, ha a YouTube megint túlzásba viszi és csak bejelentkezve, személyi igazolvánnyal lehet csak megnézni valamelyiket a korhatározás miatt…)

A Resident Evil 4 Remake már lassan az utcasarkon lesz, ugyanis a megjelenése már kevesebb mint két hétre van. Március 24-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re (feltehetőleg a Sony fizetett a Capcomnak az előző generációs portért), illetve PC-n Steamre (Denuvóval, ám ők legalább ki szokták venni a játékaikból, és ebből tanulhatna a Square Enix, a SEGA, a Ubisoft, az Electronic Arts és még sokan mások…).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu