PS Plus hírek: népszerű cím kap tesztverziót; probléma lehet az új ingyenes játékkal?!

A PS Plus Extra játékok katalógusába 2023 márciusában bekerült egyik játék meglepő módon nem tartalmazza az ingyenes frissítést a PS5 verzióra. Ugyanakkor egy olyan cím kapott tesztverziót a Premium előfizetési szinten, ami sokakat érdekelhet.

 

 

A PlayStation Plus Extra és Premium szintjeinek felhasználói számára elérhető egyik játék nem kínál ingyenes frissítést a PS5 verzióra. A PS Plus Extra és PrEmium tagok minden hónapban egy csomó játékhoz jutnak hozzá, és a 2023. március néhány figyelemre méltó franchise címét tartalmazta.

A Push Square beszámolója szerint a PlayStation Plus Extra játékkatalógusában csak a Dragon Ball Z: Kakarot PS4-es verziója érhető el.

Bár a PS4-tulajdonosok számára ez nem jelent változást, ez azt jelenti, hogy a PS5-ös rajongóknak a Dragon Ball Z: Kakarot előző generációs változatát kell letölteniük. Holott létezik már frissített current-gen kiadás ia. A Dragon Ball Z: Kakarot PS5-ös kiadása 2023 januárjában jelent meg. A játék tulajdonosai számára ingyenes frissítésként érkezett. Ám úgy tűnik, a PS Plus verzióhoz nem jár ugyanez az ajánlat.

A Dragon Ball Z: Kakarot jelenlegi generációs kiadása néhány jelentős fejlesztést tartalmaz az eredeti verzióhoz képest, többek között javított grafikát és a 60 FPS játékmenet támogatását, Így néhány PS5-felhasználó csalódottan értesülhet arról, hogy nem tudnak ingyen frissíteni erre a verzióra. A PS Plus Extra tagok számára ebben a hónapban elérhető többi cross-generációs játék ingyenesen kínálja a frissített verziót, ami még inkább zavarba ejtővé teszi a helyzetet.

 

Sonic Frontiers a PS Plus Premium-on!

 

A PlayStation Plus Premium szintjének tagjai mostantól letölthetik a 2022-es Sonic Frontiers időkorlátos próbaverzióját. A PS Plus Premium néhány figyelemre méltó bónuszt kínál az Extra szinthez képest, például a PS3-címek streamelése mellett PS1-, PS2- és PSP-játékok lejátszásának lehetőségét is.

A PlayStation Plus Premium tagok akár egy órán keresztül is játszhatnak a Sonic Frontiers teljes verziójával, így alapos képet kaphatnak a játékmechanikáról.

A rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy ez az időzítő az alkalmazás futási idején alapul. Így a felhasználóknak be kell zárniuk a játékot a PlayStation menüből, hogy a visszaszámlálás megálljon. A Sega szerint a Sonic Frontiers egy végigjátszása körülbelül 20-30 órát vesz igénybe. Ez az egy óra így nagyon rövidnek tűnik, különösen a PS Plus Premiumban kínált más próbaverziókhoz képest.

A Sonic Frontiers 2022 novemberében jelent meg, elég vegyes  kritikai fogadtatásban részesülve. Jelenleg 71-es Metacritic pontszámot kapott a játék PS5-ös verziója. A felhasználói pontszám viszont jóval magasabb, hiszen jelenleg 8,2-nél tart.

Forrás: Push Square, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu