A PS Plus áprilisi játékai: hatalmas meglepetések és csalódások egyszerre?!

A Sony még nem jelentette be hivatalosan, hogy milyen ingyenes játékokat kínál a PS Plus előfizetőknek áprilisban, de a kiszivárgott információk alapján már sejthető, hogy mire számíthatunk. A PS Plus Extra és Premium szolgáltatások mellett három alapjátékot is kapunk, de ezek közül csak egy igazán izgalmas.

 

A PS Plus áprilisi játékai közül az egyetlen, amit már biztosan tudunk, az a Meet Your Maker. Ez egy közösségi építős és fosztogatós multiplayer játék, amely a Dead by Daylight fejlesztőjétől érkezik. A játék a PS Plus Essential szinten lesz elérhető már az első naptól kezdve, és nagy esélye van arra, hogy olyan sikert arasson, mint a Rocket League vagy a Fall Guys.

A másik két alapjáték még titok, de vannak jó tippek arra, hogy mi lehet. Egyikük a Sonic Frontiers lehet, amely egy nyílt világú Sonic játék, amelyben a tüskés hős a Starfall Islands nevű helyen keresi a Chaos Emeraldokat és menti meg a barátait. A játék viszonylag új, de a Sony mostanában több naprakész játékot is adott már ingyen, mint például a Tchia-t a PS Plus Extra szinten.

A harmadik alapjáték pedig akár az The Outer Worlds is lehetne, amely egy sci-fi RPG rengeteg karakterfejlesztéssel, választási lehetőséggel és társakkal. A játék egy Microsoft tulajdonú stúdiótól származik, ami furcsának tűnhet, de nem lenne példa nélküli. Az elmúlt hónapokban több Microsoft-os játék is megjelent a PS Plus-on, mint például a Skyrim, a Minecraft Dungeons vagy a Pillars of Eternity 2: Deadfire.

A PS Plus Extra és Premium szinteken is várhatóak új játékok áprilisban. Ezek között általában 17-20 cím szokott lenni minden hónapban. Márciusban például kaptunk két PSP játékot, az Uncharted Legacy of Thieves Collectiont, az Immortals Fenyx Risinget és még sok mást. Áprilisban is hasonlóan változatos kínálatra számíthatunk.

A PS Plus áprilisi játékai tehát nem tűnnek rossznak, de nem is kiemelkedőek. A PS Plus-nak meg kell küzdenie az áprilisi átokkal, amely eddig gyengébb minőségű játékokat hozott. Remélhetőleg ezúttal sikerül meglepni a rajongókat valami igazán jóval.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu