Chris Pine elkeserítő információkat osztott meg a Star Trek 4-ről!

MOZI HÍREK – A Star Trek 4 folyamatosan késik, és Chris Pine nemrég frusztrációjának adott hangot, amiért nem tudja, mikor léphet előre a film.

 

 

Chris Pine nemrégiben frusztrációjának adott hangot a Star Trek filmes franchise kapcsán. Úgy tűnik, az információhiány éppen annyira idegesíti őt is, mint a film rajongóit. A Star Trek egy sci-fi média franchise, amely a névadó első sorozat 1960-as évekbeli debütálása óta a műfaj élvonalába tartozik.

Legutóbb a Paramount kezelte a filmek jogait, de a Star Trek 4 többször is késett, és Pine nagy bánatára nem tudni, mikor kerül végre a mozikba, ha egyáltalán valaha.

Az Esquire-rel nemrégiben készült interjúban, amely elsősorban az új Dungeons and Dragons filmben játszott szerepére összpontosított, a hollywoodi sztár röviden elárulta, hogy hol állnak a dolgok, ami a Star Trek 4 megértését illeti. „Nem tudok semmit” – magyarázta Pine az interjú során. „A >>Star Trek<< földjén általában a színészek az utolsó emberek, akik megtudnak valamit. Ismerek jelmeztervezőket, akik előbb olvasták a forgatókönyveket, mint a színészek… Ez mind a >>Star Trek<<-ben szokásos.”

Pine tovább vázolta a Star Trek-projektekkel kapcsolatos érzéseit. „Azt mondanám, hogy frusztráló. Nem igazán segíti elő a legjobb partneri viszonyt, de ez mindig is így volt” – mondta. „Szeretem a karaktert, az embereket, a franchise-t. De megpróbálni megváltoztatni a rendszert, amelyben a dolgok létrejönnek – egyszerűen nem tudom megtenni. Nincs hozzá energiám.” A Star Trek-franchise filmes projektjeinél a színfalak mögött zajló kreatív váltás sok vitát váltott ki. A legkülönbözőbb alkotók vettek részt egy-egy ponton, köztük a híres filmrendező, Quentin Tarantino, akivel Pine jó kapcsolatot ápol és kölcsönösen tisztelik egymást.

A legutóbbi Star Trek-film várakozásokhoz képest gyenge teljesítményét kommentálva Pine megjegyezte, hogy az egészet „elátkozottnak éreztem”.

„Mindig azt gondoltam, miért nem szólítjuk meg ezt az igazán fanatikus rajongói csoportot, miért nem készítjük el a filmet jó áron, és megyünk tovább a dolgunkra, ahelyett, hogy a világ Marveljeivel próbálnánk versenyezni”. Ez bölcs gondolat, hiszen a Star Trek idővonalának olyan részei, amelyeket még nem fedeztek fel a képernyőn, motivációs forrásként szolgálhatnának egy rajongóközpontú projekt számára.

Az egyik lehetőség, hogy a Star Trek 4 a Paramountnál a sorozat és a franchise egyéb tartalmainak javára lemaradt a prioritási sorban. Ez könnyen előfordulhat, tekintve, hogy az utolsó film alulteljesített. Ráadásul úgy tűnik, hogy a vállalat a streaming-szektorból is nagyobb profitra törekszik. Első alkalommal jelentették be a Paramount Plus előfizetés árának emelését. A színfalak mögötti kreatív lassulást és a csökkentett prioritásokat nem lehet tagadni. Úgy tűnik, a rajongóknak sokáig kell várniuk a Star Trek reboot franchise következő részének megjelenésére.

Forrás: Esquire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu