Fallout 4: a next-gen frissítés New Vegas-tartalmakkal érkezhet majd?!

A Bethesda legutóbbi tevékenységei arra utalnak, hogy Fallout: New Vegas-témájú tartalmak érkezhetnek a Fallout 4 next-gen frissítésének részeként.

 

 

A Fallout 4 next-gen frissítése tartalmazhat Fallout: New Vegas-témájú tartalmakat. Erre utal a Bethesda legutóbbi fejlesztői tevékenysége. A next-gen frissítést eredetileg 2022 októberére jelentették be PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. A fejlesztő szerint valamikor 2023-ban várható a megjelenés.

A Bethesda korábban elárulta, hogy a 2015-ös RPG sikerjátékának továbbfejlesztett változata bevezet egy teljesítménymódot a magasabb képkocka sebességet a jobb textúrafelbontással szemben előnyben részesítő játékosok számára, valamint számos hibajavítást is tartalmaz majd.

Újabb fejlemény, hogy a Bethesda április 4-én a SteamDB szerint a Fallout 4 Steam verziójához hozzáadta a „newvegas2” tárolót. A neve ellenére rendkívül valószínűtlen, hogy a repo egy tényleges Fallout: New Vegas 2 játékra utal. Sokkal valószínűbb magyarázat, hogy a repository egy Creation Club szekcióra utal. Ezt feltehetőleg New Vegas-témájú F4 modoknak szentelhetik. Utóbbiak pedig a közelgő next-gen frissítés részét képezhetik majd.

A fejlesztő döntése, hogy egy új kódághoz „newvegas2” feliratot csatolt, feltehetően nem tréfából született. Már csak azért sem, mert a SteamDB egy másik, viszonylag friss F4 repo létezéséről is árulkodik. Ezt „beta2” néven március 14-én hozta létre a Bethesda. A becenév arra utalni látszik, hogy a fejlesztő egyszerűen csak egy „2-est” tesz a negyedik Fallout next-gen frissítésével kapcsolatos minden repo nevéhez.

A Fallout 4 és a The Elder Scrolls 5: Skyrim a két Bethesda játék, amely eddig bevezette a Creation Club támogatást. Ez a fizetős modok számára kialakított áruház a stúdió következő játékának ütemtervében is szerepelhet. Ám egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a Starfield valóban a Bethesda Creation Clubjával fog megjelenni.

Ez a most felbukkant utalás arra, hogy a New Vegas-témájú modok a Fallout 4 next-gen frissítésének részei lesznek, azt sugallja, hogy a Bethesda továbbra is nagyon is tisztában van a 2010-es játék kultikus rajongótáborával.

A Fallout: New Vegas teljes értékű folytatása azonban valószínűleg nem szerepel a stúdió tervei között a közeljövőben. A fejlesztő többször elmondta, hogy a Starfield után a következő projektje a The Elder Scrolls 6 lesz. Ezt követi a Fallout 5 . Tekintve, hogy a Bethesda fejlesztési ciklusai az utóbbi időben egyre hosszabbak, a Fallout sorozatnak talán még egy évtizedet kell várnia egy új fővonalbeli játékra.

Forrás: Reddit

According to SteamDB, Fallout 4 added the "newvegas2" depot.
by u/Dollar99Man in GamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu