Succubus: Hellish Orgy VR: kitiltás a Steamről!

A Valve lényegében nemet mondott a pokoli orgiákra… a virtuális valóságban, ugyanis a játék alap verziója (amihez nem kell VR-headset) továbbra is elérhető marad a Steamen.

 

A Madmind Studio első játéka, az Agony is már eléggé közel volt az NSFW kategóriához (majd a stúdió egy Unrated patch segíítségével át is lépte ezt a vonalat), de a második, a Succubus messzebb ment. Elég csak annyit mondani, hogy khm, felettébb szexuális töltetű játékról van szó, ahol egy succubust, egy női démont irányítva kell átb… átpásztoróráznunk magunkat a poklon. (És az a vicc az egészben, hogy ez nem vicc…)

A játék alap kiadását a Madmind cenzúrázta, ugyanis a… felnőtt tartalmakat elmosta a képernyőn, és nem volt benne annyira sok aktus. Viszont ahogy az Agony, úgy a Succubus is kapott egy Unrated DLC-t (a linket csak saját felelősségre javasoljuk megnyitni), amire a Valve nem lépett rögtön, holott a tartalom kapcsán megtehette volna. Felsoroljuk, hogy mit hozott a frissítés: gyógyító minijátékok (abortuszok, nemi szervek csonkítása), interaktív szexuális minijátékok, jelenetek formájában további aktusok, a játék pályáin a démonok és emberek között további akciót áthatunk, a mellek és nemi szervek nincsenek cenzúrázva, és van egy „pokoli orgia” jelenet is.

Ebből ki lehet találni, hogy a Succubus: Hellish Orgy VR a cenzúrázatlan verzió volt a játékból, csak VR-ra átültetve. Ez viszont már sok volt Gabe Newelléknek (holott megnézhetnék, hogy milyen felnőtt tartalmú játékok bukkannak fel a Steamen), így a Madmind Studio közleménye eléggé röviden kifejezte, hogy mi történt: „A Steam úgy döntött, hogy betiltja a játékot anélkül, hogy nekünk lehetőséget adott volna a változtatásokra, patchekre, cenzúrára.”

A stúdió nem lép az ügyben semmit, mert az Agony VR is éppen hogy megjelent a Steamen (és az Agony: Lords of Hell, a folytatás Kickstarteren van), és így reméli, hogy ez nem fog pillanatok alatt eltűnni a felületről…

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu