Nagyon nyomul a Redfall: elképesztő Xbox-nyereménnyel kecsegtetik a rajongókat!

Az Xbox rajongóknak lehetőségük van megnyerni egy egyedi Redfall Xbox Series X konzolt és kontrollert, ha teljesítik a Bethesda interaktív kalandját.

 

 

Az Arkane hamarosan megjelenő játékának, a Redfall-nak a promóciós eseménye keretében a Bethesda bemutatott egy egyedi Xbox Series X konzolt és kontrollert. Ezt a játékosok megnyerhetik, ha részt vesznek egy interaktív kalandjátékban a Bethesda weboldalán.

A Dishonored-sorozat, a Prey és legutóbb a kritikusok által is elismert Deathloop mögött álló stúdió, az Arkane legújabb címe nem akármilyen kihívás elé néz.

A Redfall egy egyjátékos, opcionális kooperatív játék, amelyben a játékosok feladata, hogy visszavegyék az azonos nevű massachusettsi tengerparti szigetvárost egy légiónyi vad vámpírtól és szektájuk követőitől. A nyílt világú looter shooter új terület az Arkane számára. Ám a játék igyekszik megtartani és remélhetőleg továbbfejleszteni a neves stúdió jellegzetes művészeti stílusát és sűrű, vertikális pályatervezését.

A Twitteren a Redfall felfedte az egyedi Xboxot és a kontrollert, valamint egy nyereményjáték esemény kezdetét. Ennek keretében a játékosok esélyt kapnak bármelyik megnyerésére. A részvételhez a rajongóknak végig kell játszaniuk a „Take Back Redfall” elbeszélő kalandot a Bethesda weboldalán. Ezután meg kell osztaniuk eredményeiket a Twitteren vagy a Facebookon. A szövegalapú interaktív kalandban a játékosok a négy hőssel beszélgetnek. Döntéseket hoznak a vámpírokkal és kultistákkal való találkozások alapján a városkában, miközben megpróbálják túlélni a végsőkig.

A nyereményjáték a Redfall jövő havi megjelenéséig tart, és csak két nyertes lesz, akik véletlenszerűen osztoznak a kontrolleren és a konzolon.

Ez az interaktív kaland egy okos és szórakoztató módja annak, hogy a Bethesda még jobban felpörgesse a rajongókat. Hiszen a játékosok egy kis ízelítőt kapnak a játék világából és hangulatából. Ez az Arkane címeiben mindig fontos. Talán a várakozást is megkönnyíti, mielőtt jövő hónapban megkezdődne a kaland a vámpírok-uralta szigeten.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu