The Last of Us Part 1: megjött az új patch PC-re és PS5-re rengeteg hasznos javítással!

A Naughty Dog külön frissítéseket adott ki a The Last of Us Part 1 PC-s és PlayStation 5-ös verziójához, mivel a visszajelzésekkel továbbra is foglalkoznak.

 

 

A Naughty Dog külön frissítésekkel jött ki a The Last of Us Part 1 PC-s és PlayStation 5-ös verziójához, amelyek az egyes platformokra vonatkozó visszajelzéseket kezelik. A közelmúltban nyilvánvalóan a játék nemrég megjelent PC-s portja került a középpontba. A programmal kapcsolatban jelentős mennyiségű technikai probléma merült fel. Ám a Naughty Dog azonban továbbra is erőteljesen támogatja a játék PlayStation 5-ös változatát is.

A Naughty Dog szerint a javítás javítja a The Last of Us Part 1 kamerarázkódását egér és billentyűzet használata esetén – ez a játék megjelenése óta komoly kritikák tárgya volt.

Nyilvánvaló, hogy a PC-s játékosok többnyire egeret és billentyűzetet szeretnének használni az irányításhoz. Ez a frissítés remélhetőleg teljes mértékben megoldja ezt a problémát.

A The Last of Us Part 1 PS5-ös frissítése jóval nagyobb szabású. Az 1.03-as javítócsomag több mint 50 javítást és javítást tartalmaz. Ráadásul új in-game póló-kozmetikumokat is Ellie-nek, amiket a HBO sorozat ihletett. A fejlesztések között szerepel a célzásérzékenység 1-10-ről 1-100-ra való kiterjesztése. Továbbá a puskák hitcan funkciója. Valamint „számos vizuális javítás” az egész játékban. A hibajavítások közé tartozik, hogy a fertőzöttek nem léphetnek „életükért könyörgő” állapotba. Joel testvére, Tommy következetesebben vezeti a játékost a Prologue fejezet alatt. A baseball ütők pedig kisebb kárt okoznak a Clickerek ellen.

Ami a játékhoz hozzáadott kozmetikumokat illeti, a Naughty Dog Twitter fiókja két új pólót mutatott be Ellie számára.

Az első egy Mortal Kombat 2 logós póló, a második pedig a The Wire-hoz készült. A logó nevezetesen a Mortal Kombat 2 videójátékhoz készült, nem pedig a Mortal Kombat Annihilation filmhez. Mindazonáltal a Mortal Kombat-filmek az HBO Maxon streamelhetőek, így ez lehet a kapcsolat.

A játék PC-s verziójához a frissítések továbbra is érkeznek majd, amint a Naughty Dog és partnere, az Iron Galaxy befejezi őket. A Naughty Dog azt mondja, hogy továbbra is figyelik a játékosok jelentéseit és visszajelzéseit. A jövőbeli frissítések továbbra is az optimalizálásra, a játék stabilitására és a javításokra fognak koncentrálni. Ahogy az a mai PS5-frissítésből is kiderül, a Naughty Dog továbbra is támogatja a játék konzolos változatát.

Forrás: Naughty Dog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu