Xbox Game Pass: vadonatúj open-world játék érkezik a szolgáltatásra májusban! [VIDEO]

Az Xbox Game Pass megerősítette, hogy egy vadonatúj nyílt világú kooperatív játék érkezik a szolgáltatásra a 2023. májusi kínálat részeként.

 

 

Az Xbox Game Pass megerősítette, hogy a Farworld Pioneers egy új nyílt világú kooperatív játék lesz, amely május 30-án érkezik az előfizetéses szolgáltatáshoz.

A Farworld Pioneers nem az egyetlen kooperatív játék, amely 2023 májusában érkezik az Xbox Game Passra. A Redfall című kooperatív vámpírlövöldözős játék május 2-án érkezik. Ebben akár négy játékos is felfedezhet egy vámpírokkal teli várost barátaival.

A Farworld Pioneers jelentősen másfajta élményt nyújt majd, de még így is nagyon tetszeni fog azoknak, akik új kooperatív játékokat keresnek.

Aki még nem hallott róla, a Farworld Pioneers egy nyílt világú játék. Egyedül vagy a barátaikkal együtt fedezhetjük fel az idegen bolygókat. A játékosok együtt dolgozhatnak vagy versenyezhetnek egymás ellen a többjátékos szervereken. Utóbbiak akár 32 embert is támogatnak. A hivatalos leírás szerint a játékban a játékosok AI-túlélőket toborozhatnak, saját kolóniákat építhetnek, tárgyakat készíthetnek, farmolhatnak sok minden más mellett. A játék 2D-s perspektívát használ a 3D helyett, mint a legtöbb nyílt világú játék, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy kitűnjön a piacon lévő többi cím közül.

A Farworld Pioneers papíron egyedi és szórakoztató élménynek hangzik. Szerencsére, akit érdekel, az Xbox Game Pass előfizetéssel már a megjelenés napján, május 30-án kipróbálhatja. A Farworld Pioneers nem az egyetlen első napon megjelenő Game Pass-játék májusban, így az előfizetők a következő hónapban is rengeteg új címre számíthatnak.

A már említett Redfall és Farworld Pioneers mellett az Xbox Game Pass előfizetők eddig három másik játékra számíthatnak 2023 májusában.

A Fuga: Melodies of Steel 2 május 11-én érkezik a Game Passra. Az Amnesia: The Bunker május 16-án csatlakozik a kínálathoz. A Railway Empire 2 pedig május 25-én jön. Szinte biztos, hogy 2023 májusában még számos játékkal bővül a szolgáltatás.

Az Xbox Game Pass előfizetők számára 2023 májusában is bőven lesz mit várniuk. Azonban áprilisban is érkeznek új játékok a szolgáltatáshoz. Közülük a két legjelentősebb az április 18-án (szintén day one-címként) megjelenő Minecraft Legends és a The Last Case of Benedict Fox. Utóbbi április 27-én csatlakozik a Game Passhoz.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu